Tesla åbner Superchargere i Danmark for andre elbiler

Efter at have åbnet for Superchargere i andre lande står også Tesla i Danmark klar til at tage imod andre biler end deres egne. Se pris på opladning hos Tesla.

Tesla åbner Superchargere i Danmark for andre elbiler

Det bliver nu endnu lettere for elbilsejere at finde lynopladning til elbiler i Danmark. Efter at have åbnet for de lynhurtige Superchargere i Holland, Frankrig, Norge, Sverige, Spanien, Storbritantien, Belgien og Østrig åbner Tesla deres Superchargere i Danmark også. Her i artiklen kan du læse hvor Superchargere i Danmark åbnes for andre elbiler samt hvad det koster per kWh at oplade der med og uden abonnement.

Læs også: Teslas Supercharger-netværk åbnes for andre biler i flere lande

Udvalgte Superchargere åbnes for alle elbiler

I Danmark indgår 128 Superchargers fordelt på 8 stationer fra nord til syd i pilotprojektet, hvilket gør Tesla Superchargers til det største hurtigladenetværk i Danmark (>150 kW). Med åbningen af udvalgte Superchargers i 13 lande understreger Tesla sin position som det det mest omfattende og udbredte netværk i Europa.

I første omgang åbner nogle få udvalgte stationer for at overvåge kapacitet, opleve og vurdere resultater. De udvalgte stationer som åbner har rigelig af ledig kapacitet. Stationer med høj trafik vil på nuværende tidspunkt ikke åbne.

Se også: Test af Tesla Model Y

Hvad koster det at oplade på en Supercharger?

Pilotprojektet introducerer en ny model for medlemsskab. Elbilsejere af andet bilmærke kan vælge et månedligt abonnement for 99 kroner om måneden i Tesla-appen og udnytte samme attraktive kWh pris som Tesla-ejere, 4,35 kroner.

De, som ikke vælger medlemskab vil kunne oplade til en højere gennemsnitlig kWh-pris på 5,53 kroner. Priser for opladning er tilgængelige i Tesla-appen og varierer mellem de forskellige stationer, der er involveret i pilotprojektet.

Din elbil skal selvfølgelig have CCS-port, hvis den skal kunne oplade på en Supercharger.

Se også: Nyheder om elbiler

Her er de åbne Superchargere i Danmark

  • Sprogøvej 1, 9800 Hjørring
  • Jyllandsgade 60B, 9610 Haverslev
  • La Cours Vej 14, 7430 Ikast
  • Graceland Randers Vej 3, 8960 Randers
  • Kildeparken 10, 8722 Hedensted
  • Ørbækvej 75, Odense
  • Servicevej 2, 4600 Køge
  • Kometvej 1, 6230 Rødekro