Tesla Cybertruck i opdateret design vist i video

Efter lang tids stilhed omkring Tesla Cybertruck dukker der nu både billeder og video op på internettet af elbilen med opdateret design.

Tesla Cybertruck i opdateret design vist i video

Teslas Cybertruck er en vanvittig elektrisk bil, der opstod enorm hype omkring efter dens lancering. Men siden da har nyheder om Cybertruck mest handlet om forsinkelser og de mange milliarder der er bestilt Cybertrucks for. Nu er der dog spændende nyt om den futuriske SUV, der er blevet vist frem i et opdateret design.

Nyheden kommer fra Electrek, der først kunne dele nye billeder af en nyopstillet Cybertruck, der byder på flere designændringer. Det er stadig samme kantede og futuriske karosseri, men alligevel har Cybertruck ændret sig siden lanceringen.

Se også: Forudbestil Tesla Cybertruck til en billig pris

Hjulene var tidligere dækket af aerodynamiske kapsler, men nu fremvises den med mere almindelige fælge, som minder meget om standardfælge til Tesla Model 3. De nye billeder viser også en enorm vinduesvisker, som skal kunne nå hele den store forrude. I den oprindelige prototype var fronten mere kantet, og forkanten over forlygterne stak en smule ud, selv ud over kofangeren.

Vi har tidligere skrevet om denne funktion i Tesla Cybertruck samt de aftagelige sidespejle. Du kan se videoen af den opdaterede Cybertruck her:

Snart officielt nyt om Cybertruck

Tesla Cybertruck  får angiveligt mulighed for, at have overdækning til ladet med solpaneler på. Som man kan se på ovenstående video har dørene intet håndtag. Elon Musk har tidligere bekræftet dette, men han sagde ikke, at dørene ville åbner automatisk, når ejeren nærmer sig bilen.

Tesla forventes at give en officiel opdatering om Cybertruck-programmet på onsdag i forbindelse med sin indtjeningsrapport.

Se også: Nyheder om elbiler