Forudbestil Tesla Cybertruck til en billig pris

Den vanvittige Tesla Cybertruck kan forudbestilles på Teslas danske hjemmeside til en billig pris. Hvad den endelige pris på Cybertruck bliver er endnu ukendt.

Forudbestil Tesla Cybertruck til en billig pris

Den gigantiske pickup truck fra Tesla, som minder mere om en pansret Terminator-bil, kan forudbestilles på Teslas danske hjemmeside til en ganske billig pris. Vi venter dog stadig på den endelige danske pris på Cybertruck.

Mens vi venter på den endelige danske pris på Cybertruck, så kan du smutte ind på siden og forudbestille “bilen”. Det koster kun 1.000 kroner og så er du en ud af de allerede mere end én million personer, der allerede har forudbestilt Cybertruck. Interessen for Teslas kommende gigantkøretøj er enorm. Har du forudbestilt, eller har planer om det, så kommer du dog til at vente længere på bilen end først forventet. Tesla Cybertruck er nemlig blevet forsinket til 2022.

Læs også: Tesla vil bygge Cybertrucks i Texas

Tesla Cybertruck kommer i tre udgaver

Cybertruck er en ret vanvittig bil – ikke kun på udseendet, men også på dens specifikationer, indmad og ydelse. Dens infotaintmentsystem er banebrydende, den er omgivet af tre millimeter tykke plader af rustfrit stål og så har den en nærmest umulig ydelse. Den hurtigste model, som laster op til 6.300 kilo, går fra 0-60 mph (96,6 km/t) på kun 2,9 sekunder. Vægten på Cybertruck har Tesla endnu ikke afsløret, men let bliver den ikke. Den må gerne have en enorm ydelse. Og ikke nok med det, så forvestes der rækkevidder mellem 400 og 800 km.

Cybertruck kommer i tre udgaver; med enkelt elektrisk motor, med to og med tre. Førstnævnte har kun baghjulstræk, hvor de to andre er firehjulstrukne.

Specifikationer på Tesla Cybertruck
Specifikationer på Tesla Cybertruck

Dansk pris på Tesla Cybertruck?

Det koster altså kun 1.000 kroner at forudbestille Tesla Cybertruck og beløbet af fuldt refunderbart. Produktionen starter i 2022, men med enormt mange forudbestillinger, så kan man forvente en meget lang leveringstid.

Den amerikanske prise på Cybertruck er 39.900 dollars for den mindste model, mens Dual motor AWD-modellen koster 49.900 dollars og Tri motor AWD-modellen har en pris fra 69.900 dollars. Direkte omregnet, så er prisen på den billigste Cybertruck altså kun cirka 251.000 kroner. Hvad den endelige danske pris på Cybertruck bliver ved vi ikke endnu, men vi opdaterer artiklen, når Tesla melder nyt ud.

Læs også: Chipmangel øger brugtpris på biler

Opdateringer på sagen

Her finder du efterfølgende nyt og anvisning til de seneste nyheder om emnet. Steen Jørgensen holdt fast i sin interesse i tematikken. 9/8/2021 gik redaktionen videre og fulgte op med fortællingen om Teslas Cybertruck bliver stærkt forsinket – først klar i 2022 – Følg det videre forløb her. Seneste højaktuelle stof om “Tesla” finder du i denne spalte..