Der er bestilt Tesla Cybertrucks for over 529 mia. kroner

Seneste opgørelse viser, at der er blevet forudbestillet Tesla Cybertrucks for en samlet værdi på over 529 mia. kroner. Produktionen af bilen er ikke startet endnu.

Der er bestilt Tesla Cybertrucks for over 529 mia. kroner

Der er blevet forudbestilt hele 1,2 millioner af Tesla vilde Cybertruck, hvilket svarer til en værdi på over 529 milliarder kroner. Dog er der er stadig ingen produktion i sigte af den elektriske og meget fremtidslignende SUV.

Se også: Tesla Cybertruck kan forudbestilles til en billig pris

Den vanvittige Cybertruck fik ekstremt meget opmærksomhed, da den blev præsenteret tilbage i november 2019. Den var stor og firkantet, lignede noget fra fremtiden, kunne modstå pistolkugler, var ekstremt stærk og kunne på trods af dens store vægt køre 800 kilometer på en opladning og accelerer fra 0-100 km/t på 2,9 sekunder. Det lyder nærmest for godt til at være sandt, og spørgsmålet er om det var det.

Cybertruck forsinket fra 2021 til 2022

Efter lanceringen i 2019 væltede det ind med forudbestillinger på Cybertruck, efter en stor hype. Den administrerende direktør for Tesla, Elon Musk, meddelte, at Tesla modtog over 250.000 reservationer på Cybertruck inden for en uge efter afsløringen af ​​køretøjet. Tesla måtte dog senere melde ud, at Cybertruck ikke blev til noget i 2021, hvor de første var lovet at skulle rulle ud på vejene. I stedet blev Cybertruck forsinket til 2022, nærmere i slutningen af 2022.

I ventetiden er det blevet til hele 1,2 millioner forudbestillinger af den elektriske SUV fra Tesla. Det er ikke dyrt at forudbestille en Cybertruck, men værdien, hvis alle disse biler bliver solgt, er på over 529 millioner kroner.

Tesla Cybertruck
Der er bestilt Cybertrucks for over 529 mia. kroner. Foto: Tesla

Læs også: Forsinkelser på Tesla Model S og X – leveres først i 2023

Intet nyt om Cybertruck

Selvom der har været, og stadig er, stor interesse for Cybertruck, er der intet nyt fra Tesla omkring leveringstiden til de mange ventende kunder. Tidligere kunne man på Teslas hjemmeside læse en masse om Cybertruck med informationer om de tre varianter, men al denne information er nu pist væk. Det er ikke uvant at se Tesla forsinke biler, men det skulle ikke undre, hvis Cybertruck bliver yderligere forsinket. Angiveligt er det problematisk at producere Cybertrucks exoskeleton karosseri  i et stort omfang, da produktionen helt skal lægges om.

Se også: Alle elbiler i Danmark og deres rækkevidde

Det sidste nye i sagen

Siden vi publicerede denne fortælling er der kommet nyt i sagen. Steen Jørgensen holdt fast i sin interesse i tematikken. 24/11/2021 gik vi et spadestik dybere og bragte en artikel omkring emnet Se Teslas helt selvkørende funktion næsten forulykke med en journalistKlik her for at læse den påfølgende artikel.. Læs også seneste nyt om temaet ved at trykke her..