Tesla udvider med flere Superchargere i Danmark

Tesla har netop åbnet endnu en Supercharger-ladestation i Danmark. Lynladestationen er placeret i Nykøbing Mors og er åben for alle elbiler.

Tesla udvider med flere Superchargere i Danmark

Tesla har ntop opnået en vigtig milepæl i Danmark, når det kommer til deres netværk af lynladere til elbiler, også kaldet Superchargers. Med åbningen af den seneste er Tesla nu oppe på 20 lynladestationer og 300 ladestik. Den seneste Supercharger-station er klar til brug i Nykøbing Mors.

Se også: Sammenlign opladningstid på alle elbiler

Der er nu 20 Supercharger-lynladestationer i Danmark

Med åbningen af stationen i Nykøbing Mors, udvider Tesla ikke kun sit netværk i det Nordjyske, men er også den største udbyder på disse kanter med lynladning.

Tidligere på året åbnede Tesla 16 Supercharger-ladestik i Frederikshavn og er netop i færd med at udvide stationen i Hjørring fra 12 til 28 Superchargere inden sommerferien.

Dertil kan lægges en ny station i Aalborg med ligeledes 16 Supercharger, hvilket bringer det samlede antal på 68. Og der er flere Supercharger på vej i det Nordjyske.

Sidste år åbnede Tesla de to største lynladerstationer i Jylland med 24 Superchargers i Fredericia og 24 Superchargers i Kliplev.

På de seneste Supercharger-lynladestationer kan der lafes med op til 250 kW.

Se også: Seneste nyheder om elbiler og opladning

Adgang til lynladning for alle elbiler

Tesla startede i 2021 med at åbne deres lynladenetværk for andre elbiler end deres eget mærke. I dag kan alle elbiler lynlade på 16 af 20 Supercharger-lokationer med i alt 268 ladestandere.

Det inkluderer den nye lynladestation i Nykøbing Mors.

Tesla tilbyder ”Time of Use”, hvilket betyder opladning med rabat uden for tider når belastningen på elnettet er højest. 20 timer om dagen, mellem kl. 20 og 16, vil kunder få adgang til en lavere omkostning pr. kWh og samtidig reducere presset på det lokale elnet på alle Supercharger lokationer i Danmark, inklusive de stationer som er åbne for alle elbiler.

Se også: Få bedste forsikring af Tesla hos If