Test, bedømmelse og pris på MG Cyberster

MG Cyberster er den første helt elektriske cabriolet i Danmark - og endda til en attraktiv pris. MG Cyberster scorer 76 ud af 100 point i test.

Test, bedømmelse og pris på MG Cyberster

Den fuldelektriske cabriolet MG Cyberster frister med et lækkert sportsligt design, gode specifikationer for en elbil og en attraktiv pris. Læs testen af MG Cyberster.

Se også: Alle elbiler fra MG i Danmark

Kort om MG Cyberster

MG er det første bilmærke i Danmark med en helt elektrisk cabriolet. MG løftede sløret for Cyberster i Kina tilbage i april 2023 og nu er den altså landet i Danmark.

MG Cyberster er en roadster/cabriolet og en elbil. Den byder på et sportsligt design, gode specifikationer, masser af udstyr og masser af frisk luft til to personer.

Der er plads til to personer i MG Cyberster, der med et 74,4 kWh kan køre 507 km på en opladning. En lynopladning fra 10-80 procent tager 38 minutter.

Der gemmer sig 249 liter opbevaringsplads i bagagerummet og intet frunk. Der er ikke mulighed for anhængertræk.

MG Cyberster tilbydes i to varianter: Trophy og GT. Topmodellen, GT, har to elektriske motorer med 375 kW (510 hk) og 725 Nm, fordelt på alle fire hjul. 0-100 km/t er klaret på kun 3,2 sekunder.

Prisen på MG Cyberster starter ved 499.995 kr.

Se også: Priser, specifikationer og billeder af MG Cyberster

Konklusion på test af MG Cyberster

Den nye MG Cyberster ender i test med en samlet score på 76 ud af 100. Det giver MG Cyberster bedømmelsen “god”.

Cyberster er den bedste elektrisk cabriolet i Danmark. Her skal man dog huske på, at der lige pt. ikke er andre.

Når det gælder en sammenligning af pris med kvalitet og udstyr, klarer Cyberster sig udmærket. Kabinen er generelt i god kvalitet og der er meget udstyr i basismodellen, men 499.995 kr. er stadig mange penge for en bil. Konklusion er derfor, at man får en OK kvalitet for pengene i Cyberster. Læs mere om Kvalitet/Pris Ratio.

OBS: Denne anmeldelse samt fordele og ulemper er baseret på testresultater fra store internationale anerkendte bilmedier. Når vi selv får fingrene i MG Cyberster opdaterer vi denne test med vores egne indtryk og billeder.

Billeder af MG Cyberster

Se også: Flere billeder af MG Cyberster

Det gode ved MG Cyberster

MG har gjort det godt med designet på Cyberster, der ser meget dyrere ud end den er. Dertil er kvaliteten af kabinen også god.

Med 375 kW (510 hk) under motorhjelmen kan man ikke klage over ydeevnen i MG Cyberster. Med 0-100 km/t på ned til 3,2 sekunder og en topfart på 200 km/t er Cyberster lynende hurtig.

Dertil er Cyberster en behagelig cabriolet. Den ser sporty ud, men byder på en komfortabel undervogn og støttende sportssæder.

MG Cyberster kommer med hele 7 års fabriksgaranti eller 150.000 km.

Se også: Test og bedømmelser på alle nye elbiler

Dette kunne være bedre ved MG Cyberster

Cyberster ser sporty ud og er også hurtigt fra 0-100 km/t. Men den er altså ikke en sportsvogn, hvilket mærkes ved manglende stabilitet sving. Til dét er undervognen ikke sofistikeret nok.

Der er godt nok tale om en cabriolet/roadster med Cyberster, men 249 liter bagagerumsplads og intet frunk er skuffende.

Cyberster er hurtig og har fornuftig rækkevidde, men opladningen er ikke imporerende. En opladning fra 10-80 procent tager cirka 38 minutter.

Se også: Se priser og leasingtilbud på elbiler

Alternativer til MG Cyberster

Det er skønt at se en elbil som MG Cyberster i Danmark, der virkelig skiller sig ud. Det betyder også, at der ikke rigtig er nogle direkte alternativer til den.

Se også: Alle elektriske cabriolet i Danmark