Test, bedømmelse og pris på Renault 5

Hvad er godt og hvad er skidt ved den elektriske Renault 5? Se de første testresultater, bedømmelser og danske priser på Renault 5.

Test, bedømmelse og pris på Renault 5

Kan Renault slå konkurrenterne af banen med deres lille nye byvenlige og meget prisattraktive elbil? Vi gør klar til at teste Renault 5. Her kan du blive klogere på dens fordele, ulemper, danske pris og snart kunne se en samlet bedømmelse på den nye Renault 5.

Se også: Sammenlign, se priser og bestil testkørsel i elbil

Kort om Renault 5

Der blev dagen efter lanceringen af Renault 5 forudbestilt intet mindre end 50.000 styk, og bilen er blevet spået til at blive en af de bedst sælgende elbiler i 2024. Men hvorfor er Renault 5 så populær?

Renault 5 er en lille elektrisk bybil og hatchback med et moderne retro design, 5 siddepladser og en meget attraktiv pris. Det er netop kombinationen af design, størrelse og pris, der får vækket folks interesse for den.

Renault 5 vil have en rækkevidde op til 400 km, lynopladning fra 10-80 procent på 30 minutter og en ydeeevne på op til 110 kW/150 hk.

I kabinen byder Renault 5 på Googles Android Automotive med indbyggede apps og tjenester, Google Maps, Google Assistent og mange populære apps i appbutikken.

Dansk pris på Renault? Vi forventer den vil koste omkring 180.000 kr.

Se også: Test af de nyeste elbiler i Danmark

Konklusion på test af Renault 5

Er Renault 5 den bedste elektriske bybil? Det kan vi ikke svare på endnu, men Renault ser ud til at byde ind med flot design, god kvalitet, fornuftige specifikationer, et godt infotainmentsystem og ikke mindst en skarp pris.

Vi er ikke klar med en test endnu, men inden længe vil siden her blive opdateret med de første testresultater af Renault 5, hvor du vil kunne se dens samlede bedømmelse samt fordele og ulemper ved denne elbil.

Du vil også kunne se en vejledende pris og de mest oplagte alternativer til den.

Se også: Disse elbiler klarer sig bedst i test

Billeder af Renault 5

Se flere billeder af Renault 5 her