Her er danske priser på VW ID.5 Pro og GTX

Volkswagen har netop løftet sløret for de danske priser på VW ID.5, som kommer til Danmark i Pro-, Pro Performance og GTX-variant.

Her er danske priser på VW ID.5 Pro og GTX

Den såkaldte SUV-coupé VW ID.5 får nu endelig en dansk pris. VW ID.5 kommer til Danmark i tre varianter med samme størrelse batteri, men forskellig ydelse. Læs mere om forskellen på de tre udgaver af VW ID.5 her.

Volkswagen har netop offentliggjort priser på deres næste rene elbil, som kommer i løbet af foråret 2022. Volkswagen ID.5 er baseret på samme MEB-platform som ID.3 og ID.4, som allerede er på markedet i Danmark. ID.5 kommer herhjemme i tre varianter, der har samme batteripakke på 77 kWh.

VW ID.5 kommer med nyeste ID.Software 3.0, der forbedrer stemmebetjening, giver mulighed for OTA-opdateringer (over the air) samt andre nye funktioner.

Læs også: Elektrisk VW Passat på vej – er det en ID.7?

Danske priser på VW ID.5

Der kommer som sagt tre udgaver af VW ID.5: En Pro-, Pro Performance og en GTX. Her er priserne på dem:

  • VW ID.5 Pro får pris fra 384.995 kroner.
  • VW ID.5 Pro Performance får pris fra 394.995 kroner.
  • VW ID.5 GTX får pris fra 429.995 kroner.

Hvad er forskellen på de tre varianter, hvis det kommer med identisk batteri? Selvom det er samme 77 kWh batteri, er der en anelse forskel på rækkevidden. ID.5 Pro og Pro Performance kører 514 kilometer på en opladning (WLTP), hvor GTX kører 488 kilometer. Pro og Pro Performance har begge baghjulstræk, hvor Performance har flere hestekræfter – 174 hk mod 204 hk, hvor ID.5 GTX har firehjulstræk og 299 hk. ID.5 GTX kører 0-100 km/t på 6,3 sekunder, hvor Pro-modellen tager lige over 10 sekunder og Performance lidt over 8 sekunder. De oplader alle med maksimum 135 kW.

Komfortpakken er standard i alle tre modeller, og herudover findes en lang liste af tilbehør. VW ID.5 kommer med den 20 tommer letmetalfælge, opvarmelig forrude og infrarød reflekterende, LED Matrix-lygter og mere.

Læs også: Alle elbiler i Danmark og deres rækkevidde

VW ID.5 kommer til foråret

Hvornår kommer Volkswagen ID.5? Uden at være meget præcise er udmeldingen, at leveringer af VW ID.5 starter i foråret 2022.

Læs også: Sådan skal elbiler sikre den grønne omstilling