Ny og forbedret Volkswagen ID.3 – nu kommer den

Volkswagen er klar til at vise deres nye kompakte elbil frem. Nu får vi det første indtryk af de nye ID.3, der officielt lanceres om to uger.

Ny og forbedret Volkswagen ID.3 – nu kommer den

Det er fire år siden, at Volkswagens kompakte elbil, ID.3, blev lanceret. Om blot et par uger er Volkswagen klar til at fremvise et helt ny og forbedret ID.3.

Volkswagen er ved at være klar til at fremvise en helt ny ID.3. Inden den officielle lancering om to uger, fremviser bilproducenten lidt af ID.3 frem. I første omgang handler det om designelementer på bilen, der skal gøre de unik. Bilens LED-baglygter får nyt design og vil kunne vise unikke lysmønstre.

Den nye ID.3 vil få et opdateret udvendigt design, men de største ændringer vi man angiveligt finde i kabinen. Den kommer med en opdateret 12 tommer infotainmentskærm med forbedret software. Selve kvaliteten af interiøret skulle også være blevet forbedret. Volkswagen vil introducere Plug&Charge med den nye ID.3 samt seneste generation af ADAS.

Se også: Bliv klogere på elbilernes priser & kvaliteter

Ny og vildere Volkswagen ID.3

Den nye ID.3 er også rygtet til at komme i en helt ny variant – nemlig en vildere en af slagsen. Der er tale om en Performance-udgave med flere hestekræfter. Volkswagen har allerede brugt GTX-navnet på deres hurtigste varianter af ID.4 og ID.5, så mon ikke også at den nye hurtige variant vil blive døbt Volkswagen ID.3 GTX.

Den forventes at få identisk ydeevne til GTX-varianten af de to større modeller. Den får derfor to elektriske motorer, der yder op til 299 hestekræfter og firehjulstræk.

Her er Volkswagens første teaser for den kommende ID.3:

Ny Volkswagen ID.3 præsenteres den 1. marts

Den officielle lancering af den nye Volkswagen ID.3 hatchback sker den 1. marts. De første leveringer forventes at  begynde fra oktober i år. Den forventes at blive en anelse dyrere end den nuværende billigste variant af ID.3. Vi ved dog snart meget mere om den nye ID.3 og hvilke forbedringer Volkswagen har kastet efter den.

Se også: Sådan dækker en elbilforsikring