Sådan ser minibussen Volkswagen ID. Buzz ud indeni

Inden den officielle afsløring den 9. marts giver Volkswagen nu et indtryk af minibussen og varevognen ID. Buzz indeni. Se billederne af ID. Buzz her.

Sådan ser minibussen Volkswagen ID. Buzz ud indeni

Der er store forventninger til genfødslen af det legengariske “rugbrød”, når efterfølgeren lanceres i starten af næste måned. ID. Buzz og ID. Buzz Cargo – der kommer som både minibus, varevogn og autocamper – har Volkswagen allerede afsløret specifikationer som rækkevidde, batteri, ydeevne om, men giver os nu endelig et indtryk af designet og interiøret i kabinen.

Ifølge producenten selv byder ID. Buzz på masser af nytænkning, hvor der har været fokus på rummelighed og et alsidigt interiør med spændende farvesammensætninger, bæredygtige materialer og “geniale ideer”.

Se også: Der er godt gang i salget af elbiler hos Volkswagen

Plads til fem personer og masser af bagage

“Kompakt på ydersiden, rummelig på indersiden,” skriver Volkswagen om de kommende ID. Buzz og ID. Buzz Cargo. Takket være den pladsbesparende platform, MEB, er pladsen udnyttet optimalt i den elektriske bus eller varevogn. Fem-personers ID. Buzz har plads til 1.121 liter bagage selv med alle passagerer ombord. Den maksimale lagervolumen for ID’et. Buzz Cargo, der er udstyret med en skillevæg bag den første sæderække, udgør mere end 3,9 m3.

Et fokus på bæredygtighed

Man finder i ID. Buzz og ID. Buzz Cargo et konsekvent brug af passende bæredygtige materialer. Volkswagen har implementeret forskellige teknologier og processer for at sikre, at de to modeller er blandt de mest bæredygtige i deres sortiment på verdensplan.

Det betyder, at ID. Buzz der ikke benyttes læder og andre materialer af animalsk oprindelse, der i stedet erstattes med materialer med lignende egenskaber og følelse. Ratkransen er lavet af polyurethan, men den har samme højkvalitetslook som læder og en lignende følelse. Sædebetræk, gulvbelægning og loftbeklædning i ID. Buzz er lavet ved hjælp af genbrugsprodukter. Det ene stof bliver for eksempel lavet af SEAQUAL-garn. Disse tråde består af cirka 10 procent marineplast og cirka 90 procent genanvendte PET-flasker. Dette giver en besparelse på 32 procent kulstofemission sammenlignet med lignende produkter. ArtVelours ECO polstring brugt af koncernen i ID. Buzz omfatter for første gang også 71 procent genbrugsprodukter.

ID. Buzz lanceres den 9. marts

Det nye “rugbrød” aka ID. Buzz og ID. Buzz Cargo vil officielt blive lanceret den 9. marts klokken 19:00 dansk tid. Her vil vi sandsynligvis også få et endnu bedre indtryk af rækkevidde, plads og pris.

Se også: Seneste nyt om elbiler