Volkswagen ID.7 Tourer: Se VWs kommende stationcar

Volkswagen er på vej med deres første helt elektriske stationcar. Se de første billeder af VW ID.7 Tourer uden kamuflage her.

Volkswagen ID.7 Tourer: Se VWs kommende stationcar

Volkswagen har endnu ikke officielt vist deres kommende stationcar, ID.7 Tourer, frem uden kamuflage. Men den er nu blevet fanget på fotos, hvor ikke meget er overladt til fantasien. Se de nye billeder af Volkswagen ID.7 Tourer her.

Se også: Specifikationer, priser og leasingtilbud på elbiler

Den flotteste elbil fra Volkswagen?

Volkswagen er netop nu klar med den nye ID.7 herhjemme, som i sidste øjeblik fik skåret 30.000 kroner af prisen. Det betyder ikke kun, at Volkswagen ID.7 nu er en billigere og mere attraktiv bil for danskere, men også at den kommende ID.7 Tourer stationcar også må forventes at få en lavere pris.

Det er selvfølgelig en smagssag, men Volkswagen har ikke markedets mest attraktive og iøjnefaldende elbiler, hvor den nye ID.7 er den flotteste hidtil. Dog synes vi, at den kommende ID.7 Tourer ser ganske nydelig ud, selvom der egetlig er tale om en praktisk stationcar og familiecruiser.

Indtil nu har vi kun set ID.7 Tourer med kamuflage, men bilen er nu fanget på fotos i en sort lak, hvor vi får det hidtil bedste indtryk af den.

Se også: Rygter og nyt om kommende elbiler i Danmark i 2024

Her er de nye billeder af Volkswagen ID.7 Tourer:

Se også: Disse familie-elbiler er bedst i test

Specifikationer på ID.7 Tourer

Volkswagen ID.7 Tourer kommer med specifikationer og udstyr, der matcher ID.7 sedanen.

I basismodellen betyder det et 77 kWh batteri og en rækkevidde på cirka 618 kilometer. Den har en enkelt motor på 286 hestekræfter og baghjulstræk. Den lader med en effekt op til 175 kW.

Den kommer på dog et tidspunkt med et større 86 kWh batteri, der giver en rækkevidde på cirka 700 kilometer.

Blandt standardudstyret er infotainment med 15″ touchskærm, Head-up display med Augmented Reality, blindvinkelsensor, navigation, ambientbelysing med 10 farver, bakkamera og 19 tommer alufælge.

Se også: Se billeder, specifikationer og seneste nyt om ID.7 Tourer

Volkswagen ID.7 Tourer: Pris og tilgængelighed

Vi forventer en dansk pris på Volkswagen ID.7 Tourer fra cirka 470.000 kroner. Den forventes klar i sommeren 2024.

Se også:
Sådan oplader du bedst hjemme med ladeboks
Find bedste forsikring til din elbil