VW ID.7 Tourer får lang rækkevidde og masser af plads

Volkswagens elektriske stationcar er blevet døbt ID.7 Tourer. Se nye billeder og informationer om bagagerumsplads og rækkevidde.

VW ID.7 Tourer får lang rækkevidde og masser af plads

Volkswagen er nu klar med nye billeder og informationer om deres første elektriske stationcar – og også et officielt navn.

Læs mere om Volkswagen ID.7 Tourer

Navnet bliver Volkswagen ID.7 Tourer

Først og fremmest har den første elektriske stationcar fra Volkswagen fået et officielt navn, nemlig ID.7 Tourer.

ID.7 Tourer er baseret på den nye sedan ID.7 og ikke mindst konceptbilen ID. Space Vizzion.

I samme omgang viser Volkswagen de første officielle billeder frem af ID.7 Tourer. Der er dog tale om en camoufleret bil, som først vises helt frem senere hen.

 

Ekstra praktisk og med mere plads

Hvad er forskellen på ID.7 Tourer og den almindelig ID.7? Som man kunne forvente byder Tourer-varianten på endnu mere plads i bagagerummet. Ikke meget, men lidt.

Bagagerummet er på 545 liter, som med bagsæderne lagt ned udvides til 1.714 liter. Det er 13 og 128 liter mere end den almindelige ID.7.

Ligesom i ID.7 kommer denne variant også med en nydesignet og mere enkel kabine i højere kvalitet, hvor pladsen er udnyttet rigtig godt.

Dertil har den også Volkswagen nye infotainmentsystem med en enorm skærm. Der er blandt andet også head-up display som standard.

Se også: Alle specifikationer på VW ID.7 Tourer

Rækkevidde og opladning

ID.7 Tourer er baseret på ID.7 og de har dermed omtrent de samme specifikationer. Men hvad med rækkevidde på ID.7 Tourer, som jo er knap så aerodynamisk?

Volkswagen oplyser, at ID.7 Tourer har en vindmodstandskofficient på 0,24 cd, hvor sedanen lander på o,23 cd.

Det betyder, at ID.7 Tourer og ID.7 vil have en meget sammenlignelig lang rækkevidde. ID.7 med det største batteri kører forventet op til 700 kilometer. Vi forventer, at ID.7 Tourer lander lige under de 700 kilometer med et batteri på 86 kWh.

Opladningen sker med en maksimal effekt på op til 200 kW.

Se også: Alle kommende elbiler

VW ID.7 Tourer lanceres i 2024

Den elektriske stationcar fra Volkswagen kommer først til Danmark i 2024. Volkswagen oplyser, at ID.7 Tourer lanceres herhjemme i 3. kvartal 2024.

Prisen på ID.7 Tourer? Den forventes at starter ved en pris omkring 500.000 kroner.

Se også: Billigste ladeløsning til hjemmet