Samsungs næste flagskibsmobil får navneskift

Samsungs bedst kendte mobiltelefon-serie, Galaxy S, skifter sammen med begyndelsen af det nye årti navn. Næste flagskib vil hedde Samsung Galaxy S20.

Samsungs næste flagskibsmobil får navneskift

Den første model i Samsungs Galaxy S-serie blev lanceret i 2010, som en konkurrent til den utroligt populære iPhone. Siden da har vi været vidner til ti modeller i serien, en hulens masse retssager fra Apple, og en nogle af mellemtidens mest solgte mobiltelefoner på verdensplan.

Vi stod allerede klar til at tage imod Galaxy S11, men Samsung har efter 10 år med nuværende navngivning besluttet at ryste posen.

Ifølge den ret troværdige tipster Ice Universe, så skifter Samsung væk fra den traditionelle navngivning. Ikke så langt væk at det virker underligt – faktisk kan det godt give mening, hvis man forsøger at være lidt åbensindet. Vi er nu vel inde i et nyt årti, 2020, og med dét så Samsung muligheden for, at hoppe fra Galaxy S11 til Galaxy S20.

Læs også: Samsung Galaxy S20 er lanceret – De første indtryk

Det nye navn vil uden tvivl tiltrække sig opmærksomhed, men også lægge grund for ekstra store forventninger til serien.

Samsung Galaxy S20 bliver navnet

Samsung er færdig med Galaxy S1X-serien og lægger med den nye navngivning, i vores syn, klar til en “game-changer”. Og rygter: er indtil videre også ganske lovende.

Der kommer angiveligt fire modeller: Galaxy S20, Galaxy S20+, Galaxy S20e og Galaxy S20 5G. De bliver udstyret med et spritnyt Exynos 990-chipset, med mulighed for adgang til fremtidens 5G-mobilnetværk med Exynos 5123-chippen, og (selvfølgelig) endnu større skærme med op til 120Hz opdateringshastighed.

Batterierne i de fire modeller får et gevaldigt boost, hvor den største udgave angiveligt ender på hele 5000 milliampere, og den hurtige opladning som Galaxy Note10 er udstyret med, men som kræver ekstra tilbehør.

Kameraerne ser på papiret også imponerende ud. Med en primær sensor er på hele 108 megapixel og tre ekstra kameraer med 5x optisk zoom og ultravidvinkel. Den primære sensor kommer med Samsungs nye 9-til-1 Bayer-kamerateknologi, som du kan læse mere om i denne artikel.

Selvom det er svært at vente, så er der stadig en måneds tid til afsløringen af Samsung Galaxy S20. I mellemtiden dækker vi de mest troværdige rygter om flagskibet fra den sydkoreanske elektronikgigant, der stadig er verdens største mobilproducent. Samsung Galaxy S20 forventes lanceret den 11. februar.

Læs også: Samsung Galaxy S20: Pris og tilgængelighed

Historien slutter ikke her

Meget er sket siden vi bragte artiklen. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 17/12/2019 gik vi et spadestik dybere og bragte en artikel omkring Mobildeal: Årets bedste kompaktmobil til spotpris – Artiklen kan læses her. Læs også seneste nyt om temaet her.