Airmate lancerer tablet-holder til flyrejsen

Airmate er klar med en holder til tabletten, der udover at gøre flyrejsen mere behagelig, også kan bruges som bordholder. Her er Airmate Tablet.

Airmate lancerer tablet-holder til flyrejsen

Det er ikke sikkert du kender til den danske virksomhed Simplifiers, som vi tidligere har været omkring her på Mobilsiden.dk. Kort fortalt har de udviklet en ny type mobilholder, der gør flyrejsen mere behageligt og betydeligt sjovere.

Mobilholderen Airmate Mobile blev udviklet til, at sidde fast på låsen til bordet, der sidder bag på flysæder, så man slipper for, at sidde og holde mobilen. Vi tog sidste år Airmate Mobile med på en tur til New York, hvor vi havde ekstremt stor glæde af den, og den har siden da haft en fast plads i min rejsetaske – der ganske ofte er på farten.

På trods af at Airmate Mobile består af plastik samt et gummibånd, så har den det sidste år holdt til utallige ture. Nu er Simplifiers klar med en ny udgave af Airmate, der gør det sjovere at have tabletten eller en Nintendo Switch med i luften.

AIrmate tablet
Airmate Tablet kan både sættes på låsen på flysædet ellers bruges som bordholder. Foto: Simplifiers

Airmate Tablet holder op til 11 tommers iPads

Den nye Airmate Tablet er, ligesom den originale Airmate Mobile, designet til at kunne sættes fast direkte på låsen til bordet på flysædet, hvor den kan justeres i forskellige vinkler, men den kan også bruges som bordholder.

“Efter lanceringen af vores første produkt AIRMATE Mobile har vi fået en del henvendelser fra folk, som har efterspurgt en tablet version til dem selv eller deres børn til brug på rejsen, men også i dagligdagen. Det har vi prøvet at favne i udviklingen af AIRMATE Tablet uden at gå på kompromis med vores ledestjerne enkelthed og synes det er lykkedes ganske godt.”

siger Mikkel Carstensen, medejer af Simplifiers, firmaet bag Airmate Tablet.

AIRMATE Tablet er udviklet til at passe til mindre tablets, iPads og Nintendo switch i 7 tommer størrelsen samt iPads og tablets op til 11 tommer i horisontal position.

Mikkel fortsætter:

“Vi har udviklet en holder, der er lille og fiks, lige til at tage med i tasken eller i lommen, som er nem at anvende, med mange justeringsmuligheder og der ligesom AIRMATE Mobile kan klikkes direkte på låsen til bordet foran dig. Ikke flere akavede stillinger eller spændinger i nakke, skuldre eller arme, når du bruger din tablet til underholdning og samtidig har du bordet frit til mad og drikke ombord på flyveren.”

Både Airmate Mobile og Airmate Tablet består af så få materialer og komponenter som muligt og i er lavet af genbrugsplast, samtidig er den solid og passer til de fleste mobiler og tablets på markedet.

Airmate Tablet koster vejledende 179 kroner, men kan lige nu købes til 125 kroner. Du kan læse mere om Airmate Tablet og Airmate Mobile her.

Sagen videre

Historien var ikke død. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. 22/11/2018 kørte vi en vinkel omkring Test: Samsung Galaxy Tab A 10,5 – En fin prisbillig tablet – Den videre historie kan du læse her. Se også de seneste nyheder om temaet her.