Første benchmark af iPad Pro (2017) – vilde resultater

Første benchmarktest fra Apples nye A10X-chip leverer imponerende tal.

Første benchmark af iPad Pro (2017) – vilde resultater

Med lanceringen af Apples nye iPad Pro serie følger en ny processor fra mobilproducenten: A10X Fusion – den tunede variant af Apples A10 Fusion som i dag findes i iPhone 7.

Ved præsentationen af de nye tablets understregede selskabet at de nye processorer vil yde mellem 30 og 40 procent højere end tidligere – noget som synes at bekræftes af de første lækkede benchmark-resultater.

I test-applikationen GeekBench 4 er en formodet iPad Pro (2017) dukket op i resultatarkivet. Det giver et indblik i, hvordan de to nye iPads vil præstere.

Apple iPad Pro A10X geekbench
Foto: Geekbench.com

I single-core testen rammer den nye iPad 3832 points svarende til omkring 25 procent flere end A9X i sidste års iPad Pros mønstrede. I multi-core testen opnår den testede iPad hele 9091 points eller næsten 75 procent højere end i sidste års model. A10X ser her ud til at gavne af sine seks processorkerner mod to i A9X.

Ud fra testene ses det, at A10X kun snurrer en tand hurtigere end i iPhone 7. Den råder over 4GB RAM ligesom i iPad Pro 12.9. Processoren har 8MB cache hukommelse – et væsentligt løft over forgængerens 3MB .

Testene er dog ikke validerede og bør derfor tages med et gran salt.

Mere om tematikken

Redaktionen kunne ikke gøre andet end at følge op på fortællingen. mobilsiden gik videre med historien. 7/6/2017 kom der nyt i sagen med en artikel der drejer sig om Sammenligning: Apple iPad Pro 9.7, 10.5 og 12.9Klik her for fortsættelsen.. Redaktionen har stadig interesse for temaet. Klik her for at læse aktuelle nyheder..