Google Pixel Tablet kan have USI-certificeret stylus med

Google Pixel Tablet kan blive den første Android-tablet, der understøtter den universelle stylus-standard Universal Stylus Initiative.

Google Pixel Tablet kan have USI-certificeret stylus med

Under I/O-keynoten for et par uger siden om hardware bekræftede Google, at de endnu en gang forsøger sig på tablet-markedet efter syv års fravær. Der kom tilmed en lille teaser om den kommende tabet, men det var ikke mange detaljer, der blev budt på, heller ikke detaljer om en eventuelt medfølgende stylus.

Universel stylus 

Men det ser altså ud til, at Google Pixel Tablet får en medfølgende stylus. Universal Stylus Initiative (USI) har for nylig registreret en Google-tablet med kodenavnet Tangor, det ifølge techbloggen NuGiz.

Hvis man ikke kender til USI, så er den en alliance af selskaber, der arbejder for en universel standard for stylusser på en række enheder med touch-skærm, blandt andet telefoner, tablets og computere. Google gik med i alliancen i 2018.

Interessant nok nævner registreringen ikke Pixel-mærket, så vi har intet konkret bevis for, at der rent faktisk er tale om den kommende Pixel-tablet, som Google har lovet os.

Se også: Priser på de bedste tablets

Pixel Tablet kan blive første Android-tablet der understøtter standarden

9to5Google påpegede, at Pixel Tablet bliver den første Android-enhed med understøttelse af USI-standarden, hvis altså den når ud til brugerne som den første.

Med tanke på, at Google ikke lancerer enheden før i 2023, er der endnu ikke meget information om den. Googles SVP for enheder og tjenester, Rick Osterloh, sagde dog for nylig, at den bliver den ”mest intelligente tablet i verden”.

Se også: Hvilken Android-tablet er bedst?

Kan få smart hjem-funktioner

Der er også allerede blevet spekuleret i, om tabletten får en eller anden form for smart hjem-funktionalitet, men det er endnu uvist. Med tanke på Googles satsning på at få deres produkter til at blive omdrejningspunkt for det opkoblede smarte hjem, vil det naturligvis give mening, hvis Pixel Tablet får konkrete smart hjem-funktioner.

Noget, vi derimod ved, er, at Pixel Tablet får Googles egen Tensor-chip, der skal gøre det muligt for den at konkurrere med de bedste Android-tablets på markedet.

Se også: SIM-kort til tablets