Grippity er verdens første gennemsigtige tablet

Nyt Kickstarter-projekt byder på tablet, der kan betjenes på både fronten og bagsiden af displayet.

Grippity er verdens første gennemsigtige tablet

Grippity er oprindeligt navnet på et trådløs tastatur, der kan bruges til at styre dit mediecenter. Det særlige var, at enheden foruden fronten også kunne betjenes på bagsiden med touch. 

Nu er Grippity tilbage, som en fuldblods Android-tablet med touch på både front og bagside. Det skriver Engadget via Kickstarter.

Som det tydeligt fremgår i videoen, så er projektet skabt ud fra tanken om, at lave en ergonomisk tablet, der kan bruges igennem en hel arbejdsdag uden risiko for spændinger, muse-skader og lignende. Dog lever specifikationerne ikke op til det ønskede mål.

Middelmådige specs
Grippity leveres med en Semi-Transparent 7″ LCD skærm med en opløsning på 800 X 480 pixels. Enheden er drevet af en ARM processor med Cortex A8 512K RAM og med infrarød sender som sidste model. Tablet’en har 4GB intern hukommelse, der via SD kan udvides til 32 GB. Enheden rummer desuden et 2400 mAh batteri, der i følge virksomheden kan klare 3 timers konstant brug. 

I skrivende stund har projektet nået godt 23.000 dollars, af målet på 199.000 dollars, der skal indhentes på knap en måned. Det er derfor ikke sikkert, at projektet overhovedet når til produktion. 
Om Grippity er noget for dig skal jeg lade være i det uvisse, men er du interesseret kan du donere dit bidrag på Kickstarter her.

Virksomheden har givet de første 500 mulighed for at reservere et eksemplar til 159 dollars. Derefter koster det 235 dollars at sikre sig Grippity, som forventes at være klar til salg i Oktober 2014.