iPad på 15 tommer kan være på vej

Apple iPad kan komme i en version på hele 15 tommer - den skal konkurrere med bl.a. Amazons smart display, lyder det.

iPad på 15 tommer kan være på vej

Tidligere lå de største iPads på en størrelse på 9,7 tommer. Derefter lancerede Apple iPad Pro med en skærm på 12,9 tommer. Den virkede gigantisk, for på samme tidspunkt havde Apple Mac’ i sortimentet med skærme på 13 tommer.

Den største iPad på vej fra Apple

Hurtigt blev vi dog vant til de større tablets og satte pris på dem. Spørgsmålet er imidlertid, om der er en grænse for, hvor stor en tablet kan være? Ifølge Bloomberg-journalist Mark Gurman så kan Apple være i gang med at udvikle en iPad på hele 15 tommer.

Det skriver han i den seneste udgave af hans nyhedsbrev Power On.

Se også: De bedste tablets

Skal konkurrere med smart display

Det interessante er, at den større iPad tilsyneladende skal hjælpe Apple med at konkurrere mod andre selskaber som Amazon, der har smarte skærme i sortimentet.

Gurman påstår, at denne større tablet kan have funktioner som kraftigere højtalere, der skal kunne fylde et helt rum med lyd. Den kan også få en funktion, der giver horisontale fotos som standard, strømstik vendt fremad og mulighed for montering på væggen, så man kan bruge den som et salgs samtaleanlæg, hvis man kobler en smart dørklokke til den.

Vi skal dog nok ikke forvente os denne iPad på markedet i den allernærmeste fremtid, vurderer Gurman. Hvordan det end er med lanceringen, bliver det interessant at se en så stor iPad. Prisen har man derimod ikke lyst til at spekulere for meget over…

Se også: Priser på tablets

Sidste nye om historien

Redaktionen følger op med den seneste udvikling om temaet. Steen Jørgensen gik et skridt videre. 29/10/2021 fulgte vi op med fortællingen Brug Kahoot med Shareplay på iPhone og iPadKlik her og læs den fulde artikel.. Og sidste punktum er endnu ikke sat. Klik her for at se de sidste nyheder..