Microsoft kan være på vej med en billigere Surface-laptop

Microsoft er angiveligt på vej med en ny Surface laptop, som kunne ende med at koste kun halvdelen af nuværende billigste model.

Microsoft kan være på vej med en billigere Surface-laptop

Skal man købe sig en Surface-laptop, så slipper man ikke billigt. Der kan dog være godt nyt, hvis man har en Micrsoft Surface øverst på ønskelisten, men ikke helt er klar til at gøre den store investering det er lige nu. Windows Central fortæller nemlig, at deres kilder tipser om en kommende billigere Surface-laptop fra Microsoft.

Læs også: Microsofts Surface Duo kommer snart

Ny Surface kan koste tæt på halvdelen

Den har tilsyneladende fået kodenavnet Sparti, og kilderne har fortalt, at den skal have en skærm på 12,5 tommer. Prisen skal som sagt være noget lavere, nemlig omkring 500-600 dollars. En Surface Laptop 3 koster i dag omkring 1000 dollars, så denne nye model skal altså efter sigende ligge på næsten det halve. Det kan nok lokke mange.

En skærm på 12,5 tommer er måske lige lille nok for mange, men i og med at det er en laptop, skal den være transportabel, og har man ofte laptoppen med sig, er det en perfekt størrelse.

På den anden side skal man nok ikke forvente sig for meget af en laptop til 500-600 dollars. Ifølge Windows Central bliver der tale om 4GB RAM og 64GB hukommelse, samt Intels 10. generation Core. Systemet bliver Windows 10 i S-mode.

Læs også: Microsoft integrerer Android-apps i Windows 10

Nyt om Surface til oktober

Tag det hele med et gran salt, det er bare et rygte, men da Microsoft efter sigende skal præsentere nye Surface-produkter i oktober, kommer vi nok til at vide mere der.