Microsofts Surface Duo kommer snart – med hamper pris

Microsoft er nu endelig snart klar med mobilen med to skærme, Surface Duo. Dog bliver prisen høj og hardwaren ser efterhånden noget forældet ud. Her er pris og lancering på Microsoft Surface Duo.

Microsofts Surface Duo kommer snart – med hamper pris

For snart et år siden fremviste Microsoft en spændende Android-mobil, som havde to skærme. Det var et andet, og mere simpelt, bud på den foldbare mobiltelefon, som så utroligt spændende ud. Tiden gik og nu er Microsoft endelig klar med en lanceringsdato og en pris. Som forventet, så bliver prisen på Surface Duo ikke billig, men hardwaren ser allerede inden salgsstarten forældet ud. Det laver dog ikke om på, at konceptet er spændende.

Microsoft Surface Duo blev vist frem den 3. oktober 2019 ved et event og den overraskede alle. Der var store forventninger og alle medierne ville have fingrene i den spændende mobiltelefon. Men tiden gik og det er nu snart et helt år siden, at vi for første gang så Surface Duo.

I går havde Microsoft dog et par spændende nyheder omkring Surface Duo, nemlig hvornår den bliver sat til salg og hvad den kommer til at koste.

Læs også: Microsoft overrasker med foldbar Android-mobil

Surface Duo lander i butikkerne den 10. september

Microsofts mobiltelefon med dobbelt skærm rør nu endelig på sig igen. Microsoft oplyser nemlig, at Surface Duo vil være klar til salg fra den 10. september. Dermed kommer den ikke ud på hylderne helt så hurtigt som tidligere rygtet, men nu er der i det mindste sat en dato på for salgsstart.

Surface Duo-mobilen er udstyret med to skærme på hver 5,6 tommer. Hængslerne på Surface Duo kan dreje 360 grader, og gør det muligt for skærmene at være på både enhedens yderside og inderside. Hver skærm kan køre to forskellige apps på samme tid, og Duo kan “omdannes” til liggende tilstand, så det ene display kan bruges som et tastatur eller en spilcontroller. Android-versionen i Duo ligner en light-udgave af Microsofts nye Windows 10X.

Den vejer 250 gram og kommer med en Snapdragon 855, 6GB RAM og op til 256 GB hukommelse, uden plads til hukommelseskort. Batteriet er på 3577 mAh og tilbyder 18W hurtig opladning. På trods af dens store størrelse, så er her også kun en mono-højtaler.

Læs også: Samsung Galaxy Z Fold 2: Ny foldbar mobil med massive forbedringer

Surface Duo får høj pris

Sammen med lanceringsdatoen får vi også en pris på Microsoft Duo. Med højere og højere priser på mobiltelefonerne, så lyder 1.399 dollars for en enhed som denne ikke helt ved siden af. En dansk pris for Surface Duo vil ligge på omkring 12.000 kroner, hvilket er en del billigere end andre foldbare mobiltelefoner på markedet. Men så er der lige det med specifikationerne, som slet ikke kan hamle op med det nyeste flagskibsmobiltelefoner.

Læs også: Huawei lancerer opgraderet foldbar mobil: Mate Xs

Videre nyt om Mobiltelefon

Redaktionen har fulgt udviklingen og her er fortsættelsen på historien. Daniel Søgaard Hald gik videre med sagen. 12/8/2020 gik vi et spadestik dybere og bragte en artikel omkring emnet Test: Motorola Moto G 5G Plus – fortræffelig mobil til prisen – Følg den videre histore her. Temaet er stadig aktuelt. Klik her for at læse seneste nyt..