Sådan ser Apple Watch Series 4 og nye iPad Pro måske ud

Nye billeder giver et kvalificeret bud på, hvordan det kommende Apple Watch og den nye iPad Pro på 11" kommer til at se ud.

Sådan ser Apple Watch Series 4 og nye iPad Pro måske ud

Det har længe svirret i luften, at Apple er på vej med et nyt Apple Watch Series 4, en ny iPad Pro og mange andre produkter i løbet af 2018.

Fælles for både det kommende Apple Watch og den kommende iPad Pro er, at de får større skærme med mindre kant udenom, uden at enhederne bliver fysisk større – tværimod bliver nogle måske mindre. De to kommende produkter får altså samme tur som iPhone X, hvor der er skåret al unødvendig kant uden om skærmen væk.

Læs også: Her er alle Apples hardwarenyheder i efteråret

Men hvordan kommer de så til at se ud? Det ved vi endnu ikke med garanti, men hjemmesiden 9to5Mac har givet to meget kvalificerede bud på, hvad vi kan forvente fra Apple.

iPad Pro 11 12,9
Grå: Apple Watch Series 3. Blå: Apple Watch Series 4. Foto: 9to5Mac.com

Apple Watch Series 4: Større skærm – samme urkasse

Det første billede viser Apple Watch Series 3 i grå ved siden af det kommende Apple Watch Series 4 i blå. Her ses det, hvordan der er plads til mere skærm i urkasserne på henholdsvis 38 og 42 mm modellerne.

Læs også: Fremtidige Apple Watch ure får trykfølsomme knapper

Samtidig ses det også, at der meget vel kan komme afrundede hjørner ligesom på iPhone X. Ifølge analytikeren Ming-Chi Kuo bliver skærmene i de to nye Apple Watches henholdsvis 1,57” og 1,78” store. Til sammenligning måler de nuværende ure henholdsvis 1,5” og 1,65”.

Apple Watch Series 4
Sidste års iPad Pro-modeller sammenlignet med de kommende modeller. Foto: 9to5Mac.com

iPad Pro – meget mindre kant rundt om skærmen

Der hvor de reducerede kanter rundt om skærmen tydeligst kan ses er i de kommende iPad Pro-tablets. I den nuværende 10,5” iPad Pro er der f.eks. omkring 1,8 cm kant over og under skærmen, men det tal ventes altså at blive kraftigt reduceret i den kommende 11” og 12,9” iPad Pro.

Billedet ovenfor viser, hvordan de mindre skærmkanter kan give iPad Pro-modellerne et helt nyt udtryk, og som en bonus bliver de væsentligt mindre og dermed også lettere og mere håndterbare. Særligt den store iPad Pro på 12,9” kan realistisk set få barberet omkring 3 cm skærmkant i højden dels ved at benytte de nyere skærmpaneler og dels ved at fjerne den fysiske home-knap.

Læs også: Ny iPad får Face ID og Animojis ligesom iPhone X

De to nye iPads og Apple Watch Series 4 ventes at blive præsenteret ved et sædvanligt Apple Special Event i starten af september sammen med nye iPhones og Mac-computere.

Sagen er ikke slut

Siden redaktionen kørte denne historie er der kommet nyt til sagen. mobilsiden kørte videre med bolden. 6/7/2018 blev sagen bragt videre med sagen iOS 12 offentlig beta 2 ude til iPhone og iPadKlik her for at læse den påfølgende artikel.. Og der er sket meget siden. Klik her for at læse seneste nyt om temaet..