Teleselskabet 3 lancerer eSIM til iPad

Fra i dag er 3 den eneste danske leverandør, der tilbyder eSIM til både iPad, iPhone og Apple Watch.

Teleselskabet 3 lancerer eSIM til iPad

Teleselskabet 3 åbner i dag for bestilling af eSIM til tredje generation af iPad Pro, både 11 tommer og 12,9 tommer, samt den nye iPad Air 10,5 tommer og den nye iPad Mini 7,9 tommer.

Læs også: Spørgsmål og svar om eSIM – Sådan fungerer det

3 var i forvejen de første til at tilbyde eSIM til iPhone og Apple Watch, og udvider altså nu med eSIM til fire iPad-modeller.

3LikeHome januar 2019
Med 3LikeHome tilbyder 3 desuden at bruge sin telefon i en lang række lande, også med eSIM. Her ses hvor 3LikeHome er tilgængeligt.

3 har i dag afsløret, at de som det første danske teleselskab kan aktivere eSIM på iPad Pro 11.0, iPad Pro 12.9 3rd-gen samt de nye iPad Air 10.5 og iPad mini 7.9 5th-gen. Med eSIM vil det i fremtiden ikke længere være nødvendigt at vente på at få det fysiske SIM-kort – eSIM er nemlig en lille chip, der allerede er indbygget i iPad’en, og som aktiveres via en QR-kode.

”Det er en stor fornøjelse endnu engang at kunne være først med at give danskerne mulighed for at benytte eSIM – denne gang på de nyeste iPads. Der er der ingen tvivl om, at vi på sigt kommer til at bevæge os helt væk fra det fysiske SIM-kort. Det er vigtigt for os, at vi kan tilbyde vores kunder den nyeste teknologi, og derfor er det afgørende, at vi følger med udviklingen,” siger David Elsass, der er direktør for privatmarkedet hos 3.

Læs også: Telia klar med eSIM til Apple Watch

3: Vores kunder er first-movers

Tilbage i maj sidste år lancerede 3, som det første teleselskab i Danmark, eSIM til Apple Watch 3, og i december fulgte også den senste serie af iPhones trop. Siden lanceringen af netop de nye iPhones, har knap otte procent af kunderne med de telefoner valgt at gøre brug af eSIM, hvilket ifølge 3 er gode takter.

”Vores kunder er kendt som first-movers i den digitale verden, og nu kan vi se, at det også gælder på eSIM. En stor del af vores kunder, der har aktiveret eSIM på iPhone, bruger Dual SIM-funktionen, så de slipper for at rende rundt med to telefoner på sig. Det er brugervenlighed, man virkelig kan mærke i hverdagen,” siger David Elsass.

Læs også: Teleselskabet 3 eSIM klar: giver nu de nye iPhones dual-SIM

3 fremhæver selv det faktum, at man slipper for det fysiske SIM-kort, som en af fordelene ved eSIM. Derudover er det voldsomt praktisk, hvis man gerne vil have arbejdsnummer og privatnummer på samme telefon, da man ikke behøver plads til et ekstra SIM-kort.

Mere om tematikken

Her får du sagens videre forløb. mobilsiden fortsatte fortællingen. Allerede d. 22/3/2019 bragte vi nyt i sagen med en ny vinkling på emnet Telia klar med eSIM til Apple Watch – Artiklen kan du læse her her. Se de seneste nyhede om temaet her.