Xiaomi Pad 5 – en tablet til underholdning og arbejde

Xiaomi Pad 5 er en kraftig tablet, som med stor skærm, hurtig ydelse og lang batteritid er klar til både arbejde og underholdning. Se specifikationer og pris på Xiaomi Pad 5.

Xiaomi Pad 5 – en tablet til underholdning og arbejde

I starten af august løftede Xiaomi sløret for to kraftfulde tablets, Pad 5 og Pad 5 Pro, som på tidspunktet kun var til hjemmemarkedet. Sammen med lanceringen af flagskibstelefonen Xiaomi 11T afslørede Xiaomi også, at Pad 5 ville blive tilgængelig i Europa. Xiaomi Pad 5 er en kraftig Android-tablet, der med kapabel software er klar til både arbejde og underholdning. Her er specifikationer og pris på Xiaomi Pad 5.

Se også: Find billige priser på tablets

Specifikationer og design på Xiaomi Pad 5

Når Xiaomi Pad 5 kommer til Danmark, så vil den være en af de kraftigste Android-tablets herhjemme. Pad 5 er nemlig udstyret med en Snapdragon 860-chip og i enten konfuguration med 6 GB RAM/128 lager eller 6 GB RAM/256 GB lagerplads.

Xiaomi Pad 5 har en stor 11 tommer flot IPS-skærm i fuld HD med 120 Hz-skærmopdatering og HDR10-support. Når der skal nydes en god film, så er der også styr på lyden. Pad 5 har nemlig fire højtalere, og understøtter Dolby Atmos og Hi-Res Audio.

Batteriet i Pad 5 er på 8.720 mAh, som, ifølge Xiaomi, giver over 10 timers gaming eller over 16 timers videoafspilning.

Xiaomi Pad 5
Xiaomi Pad 5 er til både arbejde og underholdning. MIUI-softwaren har fx splitscreen.

For en naturlig skriveoplevelse kan der tilkøbes Xiaomi Smart Pen på kun 12,2 gram. Xiaomi Smart Pen indeholder også praktiske funktioner såsom Smart Pen funktionstaster til hurtigt at tage noter, lave screenshots eller let skifte mellem pen og viskelæder.

Læs også: Apple lancerer ny iPad 9. gen med hurtigere ydelse

Pris på Xiaomi Pad 5

Xiaomi har ikke afsløret hvornår Pad 5 kommer til Danmark endnu, men udenlandske medier skriver fra den 23. september. Ligeledes heller ikke den danske pris. Prisen for versionen med 6 GB RAM og 128 GB lagerplads skulle være 349 euro.

Læs også: Xiaomi 11T-serien vil få tre generationer af Android

Redaktionen har mere til sagen

Næste kronologiske indslag i fortællingen kommer her. Daniel Søgaard Hald fandt det relevant at følge op på temaet. 16/9/2021 stillede igen redaktiornen skarpt på temaet med sagen; Xiaomi 11 Lite 5G NE: Ny value for money-mobil – Historien bringes videre her. Tjek også seneste nyt om temaet her..