Google Series One: Ny hardware til møder

Google Series One er nyt hardware til online-møder til virksomheder, der benytter Meet - Small Room Kit starter fra 2.700 dollars.

Google Series One: Ny hardware til møder

Google har allerede en masse smarte produkter til hjemmet, der kan bruges til at holde kontakten med hinanden. Der er for eksempel Nest-højtaleren og smarte skærme. Den tanke vil Google ny også føre videre til erhvervslivet og det gør de ved at introducere Google Series One, et kit til mødelokalet.

Google Series One til virksomheder der bruger Meet

Enhederne er udviklet til brugere, der benytter Google Meet, når de afholder møder. Der kommer til at være flere forskellige slags kits at vælge imellem alt efter behov og størrelsen på rummet.

I bund og grund består hele Series One-sættet af enheder som fjernbetjening til touch-skærm, mic pods, et sæt kameraer og en soundbar.

Se også: Billig bredbånd til erhverv

Fremtidens arbejdsgang ændres i fremtiden

Google beskriver selv Series One som en hjælp til virksomhederne nu, hvor flere og flere vender tilbage til sine arbejdspladser efter at have arbejdet hjemmefra i lang tid. Her mener Google, at mange har planer om at arbejde på en anden måde, end man gjorde inden coronapandemien. I fremtiden vil vi blande møder ansigt til ansigt med digitale varianter.

Derfor er det nødvendigt med nye produkter, der kan hjælpe i den fremtid. Det handler blandt andet om video-løsninger, der føles inkluderende for det indblandede.

Se også: Billig erhvervstelefoni

Pris på Small Room Kit

Det er ikke billige produkter, vi har fat i her. Den billigste pakke, Small Room Kit, har en pris på 2699 dollars, så det er helt tydeligt produkter, der er tiltænkt erhvervslivet og ikke privaten.

Se også: Nyheder om tech til erhverv