Voyager 4300 UC: Trådløs headset-serie til hjemmekontoret

Voyager 4300 UC fra Poly er nyt trådløst headset med samtidig opkobling til mobil og computer på hjemmekontoret og har lang rækkevidde.

Voyager 4300 UC: Trådløs headset-serie til hjemmekontoret

Voyager 4300 UC-serien er den seneste tilføjelse til Voyager-serien fra Poly. Headsettet henvender sig særligt til dem, der har taget hjemmearbejde til. Det har langt flere gjort på grund af pandemien, der har hærget jorden i halvandet år. Derfor er behovet for kvalitetsudstyr til hjemmekontoret vokset eksplosivt.

Voyager 4300 UC: Lyd og støjreduktion

Voyager 4300 UC-serien giver først og fremmest god lyd – i hvert fald i følge Poly selv.

Headsettet er udstyret med Poly Acoustic Fence-teknologi, som loves effektivt at filtrere uønsket baggrundsstøj fra, så personen i den anden ende kun hører den, der taler. Derudover sikrer Poly Soundguard Digital-teknologi, at man får en naturlig og tydelig lyd, når den anden taler til en.

Headsettet har en dedikeret mute-knap samt Dynamic Mute Assistent, som advarer, hvis man taler, mens mute er slået til.

Se også: Bedste telefoner til erhverv

Optimeret til Teams og Zoom

Voyager 4300 UC fås i en Microsoft Certified-version med en dedikeret Microsoft-knap på siden, som øjeblikkeligt starter Teams-appen, og som lyser op, når man modtager en besked gennem Teams. Headset-serien er desuden også Zoom-optimeret.

Headsettet kobles sig automatisk til enten mobilen eller computeren, når det først er parret. Laver du et opkald på computeren efter et opkald på mobilen, finder det altså selv ud af at skifte enhed. Der følger en BT700 USB adapter med til computeren for at sikre denne løsning fungerer.

Se også: Mobiltelefoni til erhverv

Lang rækkevidde

Rækkevidden til ens arbejdsstation er op til 50 meter med trådløs forbindelse, så man har god mulighed for at bevæge sig rundt i hjemmet og stadig have god lyd.

Normalt har almindelige bluetooth headset en rækkevidde på 10-12 meter fra den opkoblede enhed, man taler fra, så man får altså betydeligt længere rækkevidde med 4300-headsettet.

Se også: Priser på headset

Pris og tilgængelighed

Voyager 4300 UC koster fra 1.475 kroner og kan købes nu.

Se også: Nyheder om hjemmekontor

Videre om temaet

Efterfølgende nyt og de absolut seneste nyheder om temaet. Steen Jørgensen kunne ikke slippe historien. 11/8/2021 postede redaktionen en ny vinkel med fortællingen Samsung Galaxy Buds 2 – specifikationer og pris på det nye headset – Forstættelsen i sagen kan læses her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for sidste nyt i sagen..