3’s roamingpakker overhaler EU-krav

Med 3LikeHome abonnementet giver 3 mere data end de nye EU-bestemmelser kræver.

3’s roamingpakker overhaler EU-krav

Inden de nye EU-regler for dataroaming træder i kraft næste måned, vil 3’s eksisterende 3LikeHome-abonnenter få mere udlandsdata end EU-reglerne foreskriver.

De argumenter der er sin tid gjorde især roaming-abonnementet 3LikeHome populært bliver dog udfordret, da roaming på tværs af EU-grænser sættes delvis frit.

Det imødekommer selskabet ved at inkludere mere data end EU-kræver i sine 3LikeHome abonnementer. Alt efter hvilket abonnement du vælger, tilbyder 3 mellem 33 og 139 procent mere data, end EU-reglerne kræver.

”EU’s plan om at fjerne gængse roaminggebyrer i Europa er baseret på en fin vision. Men den kommer ikke til at betyde det store for vores kunder. De har længe nydt godt af gebyrfri roaming – ikke bare i EU men i store dele af verden. Kunderne har desuden en god mængde dataroaming inkluderet, og det betyder, at de kan rejse og bruge mobilen som derhjemme uden bekymring. 3LikeHome har været utroligt populært, og det er vores ambition, at 3LikeHome fortsat skal indeholde klare fordele, som ligger på et helt andet niveau end EU’s,” siger Morten Christiansen, CEO for 3.

Se også:  YouSee fremskynder fri EU-roaming

3LIkehom abonnementer
Foto: 3.dk

Fortsat global roaming

Benytter du dig af 3LikeHome-abonnementet, får du ikke bare fri roaming i EU, men pakken inkluderer også roaming i 15 lande udenfor EU-grænserne, herunder store lande som USA, Australien og Kina.

Flere lande er samtidig på vej til porteføljen, forsikrer Morten Christiansen i en pressemeddelelse: ”3LikeHome giver en uvurderlig frihed på rejsen, og vi stopper ikke her med 3LikeHome. Vi ser på roamingafgifter i et globalt perspektiv, og vi vil fortsætte med at udvide konceptet med nye lande.”

I dag kan 3LikeHome benyttes i følgende 52 lande og territorier:
Amerikanske Jomfruøer, Australien, Belgien, Bulgarien, Canada, Cypern (den græske del), England, Estland, Finland, Frankrig, Fransk Guyana, Færøerne, Gibraltar, Grækenland, Guadeloupe, Holland, Hongkong, Indonesien, Irland, Island, Italien, Kina, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Macao, Malta, Martinique, New Zealand, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumænien, San Marino, Schweiz, Singapore, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sri Lanka, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, USA, Wales og Østrig.

Læs også:  TELMORE og CBB klar med abonnementer med EU-roaming