Apples iOS 6.1 åbner for 4G i iPhone 5

Flere iOS-brugere på Twitter og Mobildebat.dk fortæller nu, at de med den netop frigivet iOS 6.1 beta får åbnet for 4G i iPhone 5.

Apples iOS 6.1 åbner for 4G i iPhone 5

Apple sendte i går den første opdatering ud til iOS 6, som blandt andet retter en fejl, der forhindrer iPhone 5 i at installere softwareopdateringer trådløst. Den nye opdatering hedder version iOS 6.0.1.

 –  Apple udsender opdatering til iOS

Men samtidig med iOS 6.0.1 blev udsendt frigav Apple også iOS 6.1 beta til udviklerne, og denne har noget mere interessant at byde på – set med danskernes øjne i hvert fald.

 – Apple frigiver iOS 6.1 Beta til udviklerne

Ifølge flere iOS-brugere på Twitter skulle iOS 6.1 beta nemlig åbne for det lynhurtige 4G-netværk hos teleselskaberne 3 og Telia.

 – Tips: Sådan får din iPhone 5 adgang til 4G-nettet

Hvornår iOS 6.1 er klar til udsendelse til alle iOS-brugere vides ikke, men det vidner om der er håb forude for iPhone 5 med 4G ved teleselskaberne 3 og Telia, samt Telenor i starten af det nye år.

Der tweetes også om, at iOS 6.1 indeholder nye taster på låseskærmen.

Det betyder også, at Apple formentlig når at give brugerne 4G i november måned, som meldingen var da det kom frem den ikke understøttede 4G i Danmark fra starten af.

Læs også: 3: ingen 4G til iPhone 5 for efter jul

Fortællingen går videre

Næste kronologiske artikel om sagen finder du her. mobilsiden kørte videre med bolden. 1/11/2012 bragte vi artiklen; Apple får stereo-debut med iPad MiniKlik her for fortsættelsen.. Redaktionen har stadig interesse for temaet. Klik her for at læse aktuelle nyheder..