BREAKING: Tjeep er gået konkurs

Teleselskabet Tjeep er gået konkurs grundet likviditetspproblemer

BREAKING: Tjeep er gået konkurs

Teleselskabet Tjeep er gået konkurs. Det informerer Tjeep i en skrivelse udsendt til selskabets kunder og på deres hjemmeside. Selskabet debuterede i september 2016 med en massiv satsning på særligt lave priser.

Se også:  Tjeep: Nyt teleselskab lover Danmarks billigste abonnementer

For de eksisterende kunder betyder konkursen, at fredag den 23. juni bliver sidste dag, hvor der kan foretages opkald. Der vil kunne modtages opkald og SMS frem til mandag den. 26. juni 2017.

På selskabets hjemmeside lyder følgende besked til abonnenter og investorer:

Vi har forsøgt at finde nye investorer til tjeep og har haft mange gode samtaler med potentielle investorer. Desværre nåede vi ikke i hus med ny kapital og derfor bliver vores telefonforbindelse lukket for udgående opkald i dag fredag d. 23. juni 2017. Heldigvis har kan kunderne stadig modtage opkald og sms’er i Danmark frem til mandag d. 26. juni 2017. Derefter vil forbindelsen være helt lukket.

Vi har kæmpet en hård kamp som følge af de store problemer vores samarbejdspartnere påførte os ved opstarten. Det har gjort det svært, at finde en rigtige investorer og derved gøre det muligt for tjeep at nå det fulde potentiale. Vi sætter pris jeres loyalitet og har væ-ret rigtig glade for det gode samarbejde med jer alle sammen.

Alle kunder er selvfølgelig fritstillet som konsekvens af tjeep’s konkurs og vi anbefaler, at i kontakter nyt teleselskab med det samme.

Alle spørgsmål og krav til stilles til virksomhedens kurator.”

Se også:  Kritikken hagler ned over billige Tjeep