Med nyt samarbejde vil 3 og Astralis Nexus fremme gaming

Teleselskabet 3 og Astralis Nexus har indgået nyt, stort gaming-partnerskab, der skal bringe forældre og deres børn tættere sammen med gode gaming-oplevelser.

Med nyt samarbejde vil 3 og Astralis Nexus fremme gaming

Sammen vil teleselskabet 3 og Astralis Nexus fremme den gode oplevelse med gaming med et strategisk partnerskab. Her formålet at bringe forældre og deres børn tættere sammen om at få flere positive oplevelser med gaming – det hele sparkes i gang i weekenden i Astralis Nexus’ nye 1200 kvm topmoderne center for gaming i hjertet af København.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer på 3s netværk

”Player 3 has entered the game”

Under mottoet ”Player 3 has entered the game” indgår teleselskabet 3 og Astralis Nexus nu et strategisk partnerskab, der skal give gode oplevelser med gaming for forældre og deres børn. I partnerskabet forenes 3’s 5G-netværk med Astralis’ fokus på, at optimal præstation på serveren også kræver sunde vaner, motion og frisk luft.

For 3 er samarbejdet med Astralis Nexus et vigtigt skridt på rejsen ind i gaming, og Jesper Thyssen, Marketing Director hos 3, fortæller:

“Vi tilbyder det, som enhver gamer uanset niveau har brug for, nemlig et lynhurtigt netværk med en stabil forbindelse. Det er baggrunden for vores partnerskab med Astralis Nexus, og det er en af de store styrker i det 5G netværk, vi er i fuld gang med at udrulle i Danmark. Vi ønsker at tage gaming seriøst og bringe familier tættere sammen i en større forståelse af, hvordan gaming kan give positive oplevelser og nye fællesskaber. Astralis er en fantastisk partner, netop fordi de arbejder seriøst med balancen mellem gaming og andre aktiviteter,” fortæller Jesper Thyssen.

Også Kasper Sindt, kommerciel direktør i Astralis, er begejstret ved udsigten til de mange nye muligheder for Astralis Nexus og gaming-scenen generelt:

“I Astralis har vi indgået mange kommercielle samarbejdsaftaler, men aftalen med 3 er den første strategiske aftale, der tager 100% udgangspunkt i Astralis Nexus, hvor det primært handler om at skabe de bedste gaming-oplevelser for alle, uanset alder, køn, niveau eller andre normale skel. Vi ser uendeligt mange muligheder for at kombinere de digitale oplevelser med fysisk fællesskab, og vi vil allerede i åbningsweekenden sammen med 3 præsentere nogle af de mange nye tiltag i Nexus,” lover Kasper Sindt.

Se også: Teleselskabet 3 klar med 5G-mobilt bredbånd – se pris

Åbningsweekend i Astralis Nexus den 4. februar

Det hele sparkes i gang med en åbningsweekend i Astralis Nexus fra d. 4. februar 2022 kl. 10:00. Astralis Nexus gamingcentreret hører til på Vesterbrogade 3 i København. Åbningsweekenden løber fra den 4 til 6. februar.

Åbningsweekenden byder på konkurrencer, hvor man kan vinde 3’s VIP-rum på Astralis Nexus til sig selv og 9 venner. I åbningsweekenden giver teleselskabet 3 den 3. time gratis til alle, der gamer hos Astralis Nexus. Astralis Nexus er 1200 kvm med 130 topmoderne gamingstationer, streamingstudier, auditorium, VIP gamer-lounges, træningsfaciliteter til Astralis’ pro-hold og 300kvm merchandise shop.

Se også: Guides til bredbånd

Fortællingen fortsætter

Fortællingen slutter ikke her. Steen Jørgensen gik et skridt videre. d. 28/12/2021 dykkede vi igen ned i emnet med en ny vinkel på Samsung lancerer sit første HDR10+ gaming display – Læs her. Tjek også seneste nyt om emnet ved at klikke her..