Nu kan du også købe OnePlus 5T hos Fullrate

Efter længere tids forsinkelse er OnePlus 5T kommet til salg hos endnu et dansk teleselskab. Denne gang er det Fullrate.

Nu kan du også købe OnePlus 5T hos Fullrate

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

OnePlus 5T har siden lanceringen været relativ nem at få fingrene i, efter TDC Group, ligesom 3, indgik en aftale med OnePlus om at få lov til at sælge topmodellen i Danmark. Nu er den dog blevet endnu nemmere at få fat på, for Fullrate sælger den nu også i dets webshop.

Fullrate blev egentlig annonceret som forhandler af OnePlus 5T samtidig med YouSee og TELMORE, men smartphonen kom først til salg på Fullrates webshop i løbet af januar måned, fremgår det af Fullrates Facebook-side.

Læs også: Her er OnePlus 5T med hvid Sandstone-bagside

Dermed kan OnePlus 5T nu købes på OnePlus.net, 3.dk, 3’s butikker, TELMORE.dk, YouSee.dk, YouSee’s butikker og på Fullrate.dk. Derudover findes flere andre danske onlineforhandlere, som fører telefonen – dog formentlig via parallelimport.

Hos Fullrate kan du købe OnePlus 5T enten kontant for 4.068 kroner eller dele beløbet op over 36 måneder med ViaBill. Det er muligt at købe telefonen både uden abonnement og med abonnement. Her byder Fullrate eksempelvis på 30 GB data med 6 GB EU-roaming og 10 timers tale for 149 kroner om måneden.

Seneste nyt om Nyheder