OISTER Biz: Billig telefoni til erhversmarkedet

OISTER kaster sig over erhversmarkedet og tilbyder billige abonnementer uden binding.

OISTER Biz: Billig telefoni til erhversmarkedet

Den syngende tegnede østers virker umiddelbart ikke målrettet mod erhversmarkedet. Men nu hopper den alligevel i jakkesættet og vil udfordrer et nyt marked med OISTER Biz. Her vil OISTER tilbyde billige abonnementer uden binding med fri tale, fri sms/mms og tre størrelser datapakker. Priserne starter ved 80 kroner eksklusiv moms.

“Vi har længe solgt telefoni til CVR-numre, men vi tror på, at der findes en hel del flere virksomheder derude, som godt kunne være interesserede i vores model. Derfor vælger vi nu at skilte mere direkte med vores erhvervstilbud og kalder det OiSTER Biz. Vi er først og fremmest bedst til prisen, og så tilbyder vi en mulighed for selvbetjening, som er attraktiv for mange mindre virksomheder,”


siger Jesper Bennike, direktør for OISTER.

Data til udlandet også inkluderet

Priserne starter ved 80 kroner eksklusiv moms, hvor man får fri tale, fri sms/mms og 20GB Data. Her er et overblik:

  • Fri tale, fri sms/mms, 20GB data til 80 kr ex moms. 5GB EU Raoming.
  • Fri tale, fri sms/mms, 60GB data til 100 kr ex moms. 6GB EU Raoming.
  • Fri tale, fri sms/mms, Fri data data til 120 kr ex moms. 8GB EU Raoming.

Jesper Bennike fortæller videre:

“Mange mindre virksomheder indkøber som private, og vil bare gerne bestille selv i stedet for at bruge tid på at ringe i dagtimerne og sende tilbud frem og tilbage. De fleste erhvervsforretninger er i dag opsat til at kunne tiltrække alle størrelser af virksomheder og tilbyder meget avancerede løsninger med lange bindingsperioder. Her taber de ofte de mindste på gulvet. Og det er dem, som vi nu går efter med en mere simpel pakke til en skarp pris.”

Fakta om OISTER Biz

  • Alle abonnementer inkluderer fri tale og sms/mms, 4G data, samlerabat, WiFi-opkald, og adgang til fordelsklubben OiSTER+.
  • OiSTER benytter teleselskabet 3’s mobilnetværk, som primo 2019 dækker 98% af befolkningen med 4G.

Læs også: Teleselskabet 3 indgår roamingaftale med TDC