Overblik: Der er store forventninger til 5G

Endnu en uge er gået, hvilket betyder, at vi som sædvanligt giver et overblik over sidste uges tophistorier og fredagens afstemning om 5G-netværket.

Overblik: Der er store forventninger til 5G

Velkommen til dette overblik over sidste uges mest læste mobilnyheder, hvor vi traditionen tro også tager et kig på fredagens afstemning.

Fredagens afstemning handlede på den kommende 5G-teknologi, der får en stor betydning på både antallet af forbundne enheder og måden vi bruger det hurtige net på. I afstemningen blev læserne spurgt om de var spændte på 5G-netværket eller ikke, hvor 54,71 procent svarede ja. Her er en af de mange gode kommentarer:

“Jeg glæder mig faktisk til at se hvad 5G vil bringe. Ikke så meget på mobilen, men selvkørende biler, fjernoperationer på hospitalet osv. bliver fedt :)”

Skriver brugeren DFF.

Det mobile bredbånd med 5G-hastigheder lokker også:

“Jeg bor i Ishøj hvor Kabel + har vundet retten til at sælge bredbånd. Det mener jeg ikke de er specielt gode til, så jeg køber 5g så snart det er muligt.”

Skriver brugeren Jan.

Derimod var der 39 procent der stemte, at de overhovedet ikke er spændte på 5G. Brugeren Simon skriver således:

“Spændt? Hvad er der at være spændt på? Vi ved hvad det kan og at der går nogle år før det er et reelt alternativ til 4G og det gør ikke nogen i stand til noget de ikke kan i forvejen med 4G. Så nej der er ikke noget at være spændt på.”

Hele resultatet af afstemningen om 5G kan du se her.

De mest læste nyheder i uge 2

Det bedste mobiltelefoner lige nu – vinteren 2020
Her giver vi et overblik over nogle af de bedste mobiltelefoner på markedet lige nu. Den der har det hele, der hvor man får meget for pengene, det bedste i mellemklassen og den bedste af de kompakte mobiler.

De 5 bedste spil til PlayStation 4
Vores bud på nogle af de bedste spil til PlayStation 4, plus et bonusspil.

Årets Mobil 2019 – læserne har valgt
Mobilsidens læsere har valgt i mellem 21 mobiltelefoner: Her er Årets Mobiltelefon 2019.

Test af Huawei Freebuds 3 – God lyd til en god pris
Vi har testet og anmeldt Huaweis Freebuds 3, der imponerer med god lyd, aktiv støjreduktion og en meget fornuftig pris.

Din fremtidige mobiltelefon bliver måske en TCL
TCL, der står bag blandt andet Alcaltel, vil producere mobiltelefoner med deres eget mærke og de vil frem i hele verden. Her er de tre første mobiltelefoner fra TCL.

Det sidste nye

Sagen er slet ikke slut. Redaktionen har fulgt op på artiklen. mobilsiden kørte videre med bolden. 10/1/2020 fulgte redaktionen op med fortællingen Afstemning: Er du spændt på 5G-netværket? – Fortsættelsen om emnet kan læses her. Se også seneste nyt om emnet ved at trykke her..