Telenor køber OK Mobil: Mobilkunder overgår til CBB

OK Mobil skal fremover være en del af Telenor-familien. Mobil og bredbåndskunder fra OK Mobil overgår til Telenors lavprisselskab, CBB Mobil.

Telenor køber OK Mobil: Mobilkunder overgår til CBB

I en pressemeddelelse fortæller Telenor, at de har købt teleselskabet OK Mobil. Kunderne hos OK Mobil loves en let overgang til Telenors lavprisselskab CBB Mobil, der endda frister med en lille bonus. Her er hvad du skal vide om skiftet fra OK til CBB.

Se også: Sammenlign mobilabonnementer

OK Mobil bliver til CBB Mobil

Som et led i en omlægning af sin forretning har energiselskabet OK valgt at sælge sit mobilselskab, OK Mobil, til Telenor. OK har indtil nu lejet sig ind på Telenors netværk og serviceret sine mobilkunder og bredbåndskunder via lavprisselskabet CBB’s platform.

”Vi er rigtig glade for at kunne være med til at sikre, at OK’s mobilkunder fortsat har et trygt og godt sted at have deres mobilabonnement. Det har været en central del af vores dialog med OK, at vi fortsat har fokus på at have kunden i centrum, og i den forbindelse er CBB Mobil et perfekt match. Vi glæder os til, at de bliver en del af familien og forventer, at de så at sige kan flytte ind uden det mindste bøvl”, siger Lars Thomsen, administrerende direktør for Telenor Danmark.

Også hos OK er der stor tilfredshed med salget, der giver mulighed for mere fokus på at drive en grøn omstilling af selskabets kerneforretning.

OK Mobil har indtil nu kørt med abonnementer og priser, der var identiske til CBBs.

Se aktuelle tilbud hos CBB

Nem overgang til CBB Mobil

Overgangen kommer til at ske midt i juni, og skulle gerne ske fuldstændig uden behov for at gøre noget. En genstart af mobiltelefonen skulle heller ikke være nødvendig.

Mobil bredbånds- og mobilkunder hos OK Mobil loves samme pris hos CBB. Fremover skal abonnementer administreres på CBBs selvbetjening.

En lille bonus til de nye CBB kunder

I forbindelse med skiftet fra OK til CBB loves som sagt samme abonnementspris, men dog med en lille gulerod. Der oplyses ikke nærmere, men at kunderne får mere indhold til samme pris.

CBB og OK Mobil skulle i en mail have uddybet kunderne hvad denne velkomstbonus består af.

Se også: Sammenlign priser på mobilt bredbånd