Yousee, Telmore og Fullrate: Ring og sms gratis fra udlandet

Flere tusinder er fanget i udlandet på grund at coronavirus, og derfor giver Yousee, Telmore og Fullrate nu mobilkunderne mulighed, at ringe gratis hjem.

Yousee, Telmore og Fullrate: Ring og sms gratis fra udlandet

COVID-19 har efterladt grænser lukkede verden rundt og har derfor fanget tusindvis af danskere, uden mulighed for at komme hjem. Det har givet et ekstra stort behov for at komme i kontakt med famile, venner og myndigheder, hvorfor Yousee nu tilbyder kunderne at kunne ringe gratis hjem fra udlandet.

Læs også: Tip: Undgå dyre mobildata-regninger uden for EU

Ring gratis hjem fra udlandet resten af april

Alle mobilkunder i YouSee kan fra fredag den 20. marts gratis ringe og sms’e fra udlandet og hjem. Samtidig bliver det også gratis at ringe lokalt i det land, hvor de opholder sig, og modtage opkald i udlandet.

”Både i Danmark og resten af verden er der indført forholdsregler og lukket grænser for at mindske spredningen af COVID-19. For danskere i udlandet skaber denne situation naturligvis et ekstra stort behov for at holde kontakt med familie og relevante myndigheder både her i landet, men også i det land, hvor man opholder sig,”

siger Jacob Mortensen, direktør for YouSee.

YouSee har flere tusind kunder, der befinder sig rundt om i verden.

”Antallet af kunder i udlandet falder dagligt i takt med, at danskerne vender tilbage til Danmark, men for de danskere, der fortsat opholder sig i udlandet, kan det være dyrt at ringe til Danmark fra flere af de lande, hvor grænserne nu lukkes ned,”

siger Jacob Mortensen.

Læs også: Guide: Abonnementer til storforbrugere af mobildata

Gælder mobilkunder hos Yousee, Telmore og Fullrate

Den midlertidig løsning træder i kraft fredag den 20. marts og løber indtil udgangen af april. Løsningen gælder også mobilkunder hos Fullrate og Telmore.

Den midlertidige løsning dækker følgende:

  • opkald fra udlandet til Danmark
  • sms fra udlandet til Danmark
  • lokale opkald i det land, man opholder sig i
  • modtaget opkald

Opkald via Facetime eller forskellige apps er ikke inkluderet i løsningen, da disse takseres som data. Den dækker heller ikke ved satellitopkald – altså opkald fra skib og fly.

Se også: Mobilabonnementer med roaming

Seneste nyt om emnet

Historiens videre forløb. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 19/11/2019 gik vi videre med artiklen; YouSee stopper salg af taletidsprodukter – Klik her. Vi følger op på emnet. Se seneste nyt her.