HBO Max klar i Danmark den 26. oktober – men stiger prisen?

HBO Max kommer til Danmark i slutningen af oktober for at tage kampen op med Netflix og Disney+ - men hvad bliver prisen?

HBO Max klar i Danmark den 26. oktober – men stiger prisen?

HBO Nordic har været i Danmark i nogle år efterhånden, men nu bliver den snart erstattet af HBO Max. Det sker den 26. oktober, hvor WarnerMedia lancerer streamingtjenesten herhjemme. Når det sker, vil den altså erstatte HBO Nordic.

HBO er trods 67,6 millioner abonnenter stadig en forholdsvis lille aktør på streaming-markedet sammenlignet med Netflix, der har 209 millioner abonnenter på globalt plan, mens Disney+ har fået 116 millioner abonnenter på kun to år.

HBO har sat som mål at runde i hvert fald 120 millioner brugere inden udgangen af 2025.

Se også: De bedste telefoner til video streaming

“De største blockbustere og klassikere”

I en skrivelse på sitet for HBO Max forklarer WarnerMedia, at man med streamingtjenesten får adgang til “de største blockbustere, de mest skelsættende historier og uforglemmelige klassikere” fra Warner Bros., HBO, Max Originals, DC Comics, Cartoon Network og meget mere.

Når man kigger på titler og udbud af indhold, så skulle der blive cirka dobbelt så meget indhold tilgængeligt for danske HBO-brugere, når Max tager over fra Nordic.

Se også: Priser på streaming tjenester

Pris og oprettelse for HBO Max

Hvis du allerede har et HBO Nordic-abonnement, får du adgang til HBO Max med det samme fra den 26. oktober. I dag koster HBO Nordic 99 kroner om måneden men noget tyder på, at prisen ændres ved overgangen fra Nordic til Max. I hvert fald skriver de på hjemmesiden, at de offentliggør prisen på Max meget snart.

Hvis man i øjeblikket har abonnement på HBO Nordic gennem en af deres partnere, for eksempel Telmore, bliver ens konto ændret til en HBO Max-konto, når tjenesten bliver lanceret. Du vil modtage nærmere oplysninger fra den partner, du har abonnementet igennem, når det sker.

Se også: Nyheder om streaming