Streamingtjenesten Disney+ kommer til Danmark 15. september

Helt officielt har Disney nu meldt ud, at deres streamingtjeneste, Disney+, kommer til Danmark den 15. september 2020. Pris fra 49 kroner per måned.

Streamingtjenesten Disney+ kommer til Danmark 15. september

Disney-streamingtjenesten med alle Disneys klassikere og hopevis af andre spændende serier har været ude siden november sidste år. Vi har længe vist at den ville komme til Danmark, men først nu har vi en officiel dato: Disney+ kommer til Danmark den 15. september.

Disney+ byder på et stort bibliotek, med alt hvad Disney har at byde på. Det er alt fra Disney-klassikere, Pixar-, Marvel- og Star Wars film. Her er også masser af nye serier og film. Blandt andet serien The Mandalorian, et spin-off af Star Wars, som er blevet taget ekstremt godt imod og Falcon and the Winter Soldier. Og der kommer hele tiden mere til.

Læs også: Disney Plus: Her er alt indholdet i streamingtjenesten

Disney+ lokker med billig pris

Som om indholdet ikke var nok, så lokker Disney+ også med en skarp pris, som kan få de fleste til at sætte Netflix-abonnementet på standby. Man kan fra september nemlig få Disney+ i Danmark til kun 49 kroner per måned, hvis man betaler for 12 måneders abonnement med det samme. Vælger man at betale per måned, og ikke vil binde sig længere, så koster Disney+ 59 kroner om måneden. Og her er altså tale om et abonnement, hvor man får både 4K-opløsning, Dolby Atmos og helt op til fire aktive streams på samme tid og hele syv forskellige brugerprofiler.

Desværre er der, som det ser ud nu, ingen prøveperiode på Disney+. Men der er selvfølgelig heller ingen binding, så man kan prøve det i en måned og derefter opsige det igen.

På bare 5 måneder har Disney+ fået hele 50 millioner betalende kunder. Det tal nåede de på kun fem måneder og ved kun at være tilgængelig i få lande. Med udrulningen i Danmark, Portugal, Norge, Grønland, Sverige, Finland, Island, Belgien og Luxemburg lægger Disney endnu mere pres på konkurrenten Netflix.

Læs også: Disney Plus får eksklusivt alle Disneys animationsfilm