Streamingtjenesterne HBO Max og Discovery+ bliver til Max

Inden længe kan man ikke finde HBO Max og Discovery+ som selvstændige streamingtjenester. De to bliver kombineret til tjenesten Max.

Streamingtjenesterne HBO Max og Discovery+ bliver til Max

Der bliver nu skåret en anelse ned på udvalget af streamingtjenester, når HBO Max og Discovery+ bliver flettet sammen til én.

Se også: De bedste medieafspillere

Max er en ny streamingtjeneste med mere indhold

Ved en præsentation blev det afsløret, at HBO Max og Discovery Plus ikke længere skal være separate streamingtjenester, men nu fusionerer for at skabe en kombineret streamingtjeneste. Den nye streamingtjeneste er blevet døbt det enkle navn “Max”.

Abonnerer man på HBO Max vil profiler, seerhistorik og faktureringsoplysninger automatisk overgå til den nye tjeneste. Mens den almindelige HBO Max-app vil forsvinde helt og automatisk overgå til Max, vil Discovery Plus forblive som en selvstændig mulighed til samme pris som nu.

Grænsefladen i selve Max-appen vil også få nogle forbedringer. Det betyder ny brugerflade, herunder et nyt indholdsnavigationssystem, personlige anbefalinger og en genvej til at gemme indhold til senere lister. Forhåbentlig betyder det, at Warner Bros. Discovery også har fået rettet op på de fejl, der er i HBO Max-appen.

Målet er at opbygge en streamingtjeneste, der bringer nok af et varieret indhold til at slå rivaler som Netflix og Disney Plus ud. Til tjenesten kommer eksklusivt indhold som en ny Harry Potter-serie og en Game of Thrones prequel. Også et Batman-spinoff kaldet Penguin og meget andet skulle friste til at abonnerer på Max.

Priser på streamingtjenesten Max

Der vil være mulighed for tre forskellige abonnementstyper på Max. Ultimate til 19,99 dollars om måneden kommer med 4K HDR Dolby Atmos, 100 offline-downloads og fire samtidige streams, mens det reklamefrie standardabonnement til 15,99 dollars om måneden tilbyder HD-kvalitet, to samtidige streams og 30 offline-downloads.

Der er ikke nogle danske priser for Max endnu, men herunder er de amerikanske priser for Max:

  • Max Ad-Lite: 9.99 dollar per måned: 2 samtidige streams, fuld HD, ingen offline downloads, 5.1 surround
  • Max Ad Free: 15.99 dollar per måned: 2 samtidige streams, 1080p, op til 30 offline downloads, 5.1 surround
  • Max Ultimate Ad Free: 19.99 dollar per måned: 4 samtidige streams, op til 4K Dolby Vision, 100 offline downloads, Dolby Atmos

Se også: Test af gadgets