Ældre Samsung Smart-TV mister snart Netflix

Samsung skriver på deres supportside, at ældre Smart-TV den 1. december ikke længere vil kunne afspille Netflix pga. tekniske begrænsninger.

Ældre Samsung Smart-TV mister snart Netflix

Det tyder på, at ældre modeller af Samsungs Smart-TV kan miste adgang til Netflix streamingtjenesten allerede fra den 1. december, sammen med en række Ruku medieafspillere, skriver bgr.com.

Samsung skriver på deres amerikanske supportside, at Netflix fra den 1. december ikke længere vil være tilgængeligt på nogle Smart-TV på grund af tekniske begrænsninger:

“Due to technical limitations, Netflix will no longer be supported on some devices beginning on December 1st, 2019. Some older Samsung smart TV’s are affected by this change. In the future, Netflix can be viewed from many other devices capable of connecting to your TV.”

Hvilke enheder der er tale om vides endnu ikke. Har du et ældre Samsung Smart-TV og bliver bekymret for denne udmelding, så er det muligvis en god idé at holde øje med Netflix’ liste med understøttede enheder – som forhåbentlig bliver opdateret med information omkring dette.

Du kan bruge andre enheder til Netflix

Sker ovenstående, så er der heldigvis andre muligheder. Som Samsung selv skriver, så er der mulighed for at streame Netflix på TV’et på flere måder: Apple TV, Chromecast, Playstation 4 er oplagte bud. 

Hvis og når Netflix eller Samsung frigiver en detaljeret liste over de berørte enheder, der mister adgangen til Netflix, så gør vi selvfølgelig opmærksom på dette.

Samsung Danmark udtaler

“Samsung blev for nylig underrettet af Netflix om, at fra den 1. december 2019 vil Netflix-appen ikke længere blive understøttet på udvalgte Smart TV-modeller fra 2010 og 2011, der er solgt i Canada og USA. Forbrugere med disse udvalgte modeller vil få en notifikation fra Netflix, som informerer dem om denne ændring, når de åbner app’en på deres Smart TV. For forbrugere med disse modeller er der stadig mange andre enheder, der kan forbindes til et Smart TV, hvor det er muligt at tilgå Netflix-appen. For at se en liste med enheder, der understøtter Netflix, besøg netflix.com/compatibledevices