Afstemning: Bruger du cover på din mobil?

Mobiltelefonerne bliver dyrere og dyrere, men der bliver samtidig kræset for designet. Bruger du et cover til din mobil? Stem med i artiklen.

Afstemning: Bruger du cover på din mobil?

De seneste år er priserne på smartphones gået stødt opad. År efter er topmodellerne steget i pris og det ser ikke ud til at stoppe. Med den seneste iPhone XS Max med 512GB lagerplads, så har vi nu rundet en pris på knap 13.000 kroner. Så vi er nu tættere på en pris på 20.000 kroner, for den dyreste mobil, end vi er på 5.000 kroner. Det er lidt skræmmende. 

Man kan prøve at forsvare prisen, fordi vi bruger mobiltelefonerne til mange ting. De kan navigere os rundt, klare betalingen, tage fantastiske billeder osv. Men det ændrer ikke ved, at de koster mange penge.

Læs også: iPhone XS Max til omkring 13.000 kroner sælger godt

Derudover er de fleste dyrere mobiler i dag lavet i glas, dvs. glas på forside og bagside. Godt nok er det ultra holdbart og ridsefrit glas, på de fleste telefoner, men det er dog ikke uovervindeligt. Derfor vælger mange at komme et cover på mobilen.

Coveret gør mange gode ting og beskytter generelt rigtig godt. Men det har også den ulempe, at mobilen bliver mere kluntet og designmæssigt kedeligere at se på. Hvad der bliver brugt af timer og penge på designe de dyreste smartphones, bliver hurtigt gemt væk af et simpelt cover. 

Derfor spørger vi jer: Bruger i covers på jeres mobiltelefon? Og hvorfor?

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...