Amazon kan kom med et eget smart TV senere i år

Amazon rygtes på vej med sit helt eget smart TV-apparat, der ventes at køre med Fire TV og understøtte Alexa. Lancering til oktober.

Amazon kan kom med et eget smart TV senere i år

Amazon producerer allerede en hel del ting og sager under eget mærke. Det handler om både højtalere, earbuds, opbevaring af kabler, monitorstativer med mere. Så det er ikke rigtig en overraskelse, at Amazons næste eventyr kan blive et TV. Det er i hvert fald hvad et rygte fra Insider hævder.

Amazon på vej med eget smart TV

Her hedder det sig, at Amazon kommer med et TV under eget mærke til oktober i USA, lige i rette tid for julehandlen. Amazon siges at have arbejdet på TV’et de seneste to år, og det er samme team, der var med til at udvikle produkter som Kindle og Echo.

Det skal dog siges, at de modeller, der skal komme til oktober, tilsyneladende er produceret af tredjepartsproducent. Det menes at være TCL, der står for produktionen.

Det er altså ikke helt samme apparat som dem, Amazon selv skulle have planer om at producere i fremtiden.

Se også: Hvilken streamingtjeneste er billigst?

Vil formentlig køre med Fire TV og understøtte Alexa

Vi ved ikke på nuværende tidspunkt, om Amazons egenproducerede TV-apparater skal lanceres samtidig med de andre, eller om der kommer en særlig annoncering af dem.

Et Amazon-TV kommer formentlig til at understøtte Alexa, som så mange andre af deres produkter. Formentlig kører det også Fire TV som standardplatform.

Amazon Fire TV er en mediaplayer til at streame video, musik og spil til ens TV og det er derfor nærliggende at tro, at det er den platform, som selskabets TV-apparater også vil benytte.  Alle de detaljer får vi mere at vide om næste måned og her vil vi måske også høre mere om en eventuel udrulning i Danmark.

Se også: Nyheder om TV

Seneste nyt om emnet

Der er sket en del siden vi bragte artiklen. Steen Jørgensen kunne ikke lade være. 16/8/2021 gik vi et spadestik dybere og bragte et indlæg omkring Nu vil regeringen regulere Facebook og Amazon – Den videre historie om temaet finder du her. Aktuelt nyhedsstof om emnet kan du læse her..