Apple frisker brugerfladen op med watchOS 10

Efter et par år uden de store nyheder kan vi se frem til en større opdatering af watchOS til Apple Watch med watchOS 10.

Apple frisker brugerfladen op med watchOS 10

Ifølge Bloomberg vil Apple fokusere meget på næste opdatering af watchOS, watchOS 10, ved dette års udviklerkonference WWDC til juni.

Det siges, at Apple har givet styresystemet en ordentlig overhaling, både når det gælder design og funktioner.

Se også: Bedste tilbud på Apple Watch

Beskeden hardware-opdatering af Apple Watch

Der er flere gode argumenter for, at dette rygter stemmer. For det første bliver det efter sigende tale om en ret beskeden opgradering af hardwaren i dette års Apple Watch, så Apple har brug for andre nyheder, hvis de vil lokke kunderne til.

For det andet byder den kommende iOS 17-opdatering kun på få nye funktioner og optimeringer, lyder det fra flere sider. Der er dog også dem, der mener, at Apple vil tilføje flere nice-to-have-funktioner, så der forhåbentlig kommer lidt spændende sager til iPhone også.

Og for det tredje har watchOS ikke fået de store opdateringer de sidste par år, så det er ved at være på tiden med en ordentlig opdatering.

Se også: Smartwatch med simkort

WWDC 2023 den 5. juni

Gurmans forudsigelse er baseret på spekulationer og markedsanalyser, så det er ikke mejslet i sten. Sikre kan vi først være, når eventet løber af stablen 5. juni.

Mobilsiden.dk dækker selvfølgelig WWDC 2023.