Apple lancerer 13 tommer MacBook Pro med Magic Keyboard

Apple er tidligere end forventet klar med en 13 tommer udgave af MacBook Pro med det nye Magic Keyboard. Prisen starter ved 11.699 kroner.

Apple lancerer 13 tommer MacBook Pro med Magic Keyboard

Apple er nu klar med en 13,3 tommer udgave af den nye MacBook Pro med Magic Keyboard. Her er også hurtigere processorer, grafik og en uændret pris.

Det er den samme MacBook Pro, som vi allerede kender. Designet er det samme og det er også en stor del af indmaden. Den vigtigste i den nye udgave er det forbedrede keyboard.

Læs også: Apple lancerer ny 16 tommer MacBook Pro

Farvel til butterfly-tastaturet

Med den nye 13 tommer MacBook Pro siger Apple farvel til det omdiskuterede butterfly-tastatur, som var kendt for at have mange fejl. Først fik den større 16 tommer MacBook Pro sidste år det nye Magic Keyboard, derefter blev det Macbook Airs tur i marts og nu er altså også 13 tommer udgaven af MacBook Pro.

Her er stadig Thunderbolt 3, USB-C og 3,5 mm jackstik at finde samt Apples Touch Bar (om man kan lide den eller ej). En vigtig tilføjelse er den dedikerede ESC-tast, som mange vil sætte pris på.

Op til 32GB RAM og 4TB lagerplads

Den nye MacBook Pro 13 tommer kommer en Intels 10. generation Quad‑Core i5- eller i7-processor med op til 4,1 GHz boost og Intels nye Iris Plus Graphics. Man kan vælge i mellem 8, 16 og 32 GB RAM samt mellem 256 GB og 4 TB SSD-lagerplads.

Med den nye processor til man opleve op til 2,8 gange hurtigere ydeevne. Den integrerede Intel Iris Plus Graphics-grafikenhed leverer op til 80 procent hurtigere ydeevne i forhold til den tidligere generation af 13 tommer MacBook Pro til 4K-videoredigering, hurtigere gengivelse og mere jævnt gameplay. Den nye grafik giver også brugerne mulighed for at tilslutte Pro Display XDR med fuld 6K-opløsning.

MacBook Pro 13,3: pris og tilgængelighed

Den nye 13,3 tommer MacBook Pro fås fra 11.699 kroner, hvor man får 8 GB RAM, 256 GB SSD harddisk og en Intel 10. generatiom i5 på 1,4 Ghz. Går du all-in kan du få 32 GB RAM, 4 TB SSD harddisk og i7 med 4,1 GHz boost til 32.199 kroner. Den kommeri farverne Space Grey og sølv.

Læs også: Apple nye MacBook Air er meget hurtigere og mere pålidelig