Apple siges at arbejde på en laptop med foldbar skærm

Kommer Apple med en ny foldbar computerskærm, kan de sætte gang i et marked præget af en meget kedelig tiltag til skærme.

Apple siges at arbejde på en laptop med foldbar skærm

Asus har med sin Zenbook Fold-serie været det ledende selskab, når det gælder laptops med foldbar skærm, men efter sigende kan der være konkurrenter på vej.

Ifølge et sydkoreansk rygte er Apple i gang med at udvikle en laptop med foldbar skærm.

Se også: Foldbare telefoner er gode til erhverv

Apples foldbare computerskærm klar i 2026

Efter sigende er Apple i gang med at forhandle med forskellige leverandører, der skal være med ombord i udviklingen af en MacBook med foldbar skærm.

En sådan MacBook kan sætte ordentligt skub i det noget kedelige skærmmarked, hvis den havner på hylderne.

Den skal efter planen finde vej ud på markedet i 2026 efter at være blevet præsenteret i 2025.

Se også: Find billig iPhone

Apple kan skubbe til et voksende marked

Sydkoreanske skærmproducenter som Samsung Display og LG Display har investeret mange penge i OLED-skærme til laptops den seneste tid, nu hvor markedet for skærme til smartphones er ved at være mættet.

Begge selskaber er for nuværende i gang med koordinering af udviklings- og produktionsplaner for foldbare OLED-paneler til bærbare computere i takt med at markedet for dem begynder at vokse.

En ordre fra Apple betyder meget på et marked, der endnu er så lille. Ifølge kilden bag rygtet tjener producenterne flere penge på større skærme, selvom det bliver sværere at få en god pixeldensitet jo større, skærmen bliver.

Foldbare skærme til laptops giver dog stadig flere penge end skærme til smartphones, så det er helt klart en stor chance for producenterne af skærmene at tjene lidt ekstra penge i den nærmeste fremtid.