Apple Watch får i år største opdatering nogensinde

Store ændringer er på vej til Apples populære smartwatches, der senere i år modtager deres største softwareopdatering nogensinde.

Apple Watch får i år største opdatering nogensinde

På trods af, at Apple Watch kun får mindre forbedringer hvert år, er uden tvivl det mest populære smartwatch i verden. Men senere i år kommer der nye boller på suppen, når Apple lancerer nyeste software til deres smartwatches.

Se også: Test af Apple Watch og smartwatches

Store ændringer i brugerfladen i Apple Watch

Seneste rygter fortæller nemlig, at igen i år forventes de nye Apple Watch ikke at komme med særligt store forbedringer. Apple Watch Series 9 vil få mindre forbedringer, såsom lidt bedre ydeevne, nye urremme og andre mindre forbedringer.

Hvad der derimod er mere interessant, er at Apple er på vej med en stor overhaling af softwaren til Apple Watch, WatchOS.

Til september, når Apple lancerer de nye Watch Series 9 (og iPhone 15), kommer de med nyeste WatchOS 10. Men denne software vil også rulle ud til eksisterende Apple Watches.

Softwaren i Apple Watch er mere eller mindre uændret siden lanceringen af det første Apple Watch i 2015. Der er kommet nye funktioner til og andre forbedringer, men selve brugerfladen er den samme. Men det er på vej til at ændre sig, fortæller rygter.

Det er altså ikke hardwaren, men softwaren der fokuseres på hos Apple i år. WatchOS 10 skulle angiveligt være en “større” opdatering med “større forbedringer”, herunder en “opdateret brugergrænseflade”.

Der er blevet sagt, at softwareforbedringerne vil være så store og gode, at ingen vil interessere sig for det nye Apple Watch.

Se også: Sammenlign priser på iPhones

WatchOS 10 fremvises snart

Apple forventes at fremvise WatchOS 10 til Apple Watch, iOS 17 til iPhones og iPadOS 17 til iPads allerede til WWDC-udviklerkonferencen i starten af juni. Det bliver dog ikke hovedfokus på dette års WWDC, hvor Apple forventes at løfte sløret for en helt ny type produkt, nemlig et Mixed Reality headset (AR/VR-briller).

Nyeste Apple Watch Series 9 og iPhone 15-serien forventes lanceret i starten af september.

Læs også: Apple fokuserer på sport, gaming og fitness til AR/VR headset