Apples næste AirPods Pro kommer med godt nyt

Apple er på vej med en ny udgave af deres populære in-ear øretelefoner, AirPods Pro. De kommende AirPods Pro får længe ventet funktion.

Apples næste AirPods Pro kommer med godt nyt

Apple er på vej med en ny udgave af deres trådløse in-ear øretelefoner, der er nogle af de absolut mest populære på markedet. Men hvad er der egentlig nyt i de kommende AirPods Pro? Lad os se hvad rygterne afslører.

Se også: Test af høretelefoner

AirPods Pro tager samme skridt som iPhone 15

Det er ikke sikkert at du ved det, men iPhone 15 skulle meget gerne skifte fra Apples eget Lightning-stik til USB-C, som der bliver brugt af alle andre gadgets i dag – inklusiv flere af Apples egne produkter.

Sammen med iPhonen er AirPods de enheder af Apple tilbage, der stadig anvender Lightning. Men det kommer til at ændre sig med iPhonen 15-serien, når den lanceres til september, og i samme omgang sker denne ændring også med AirPods Pro.

Hvad byder det nye AirPods Pro eller på at nyt?

AirPods Pro (2. generation) var en ganske stor forbedring, hvor der var bedre lyd, længere batteritid og smartere betjening og styring. De seneste AirPods Pro kom med Apples kraftigere H2-chip, der giver mulighed for hurtigere behandling af udefrakommende lyd, hvilket giver bedre aktiv reduktion.

Hvad der er nyt i de kommende AirPods Pro (3. generation) er endnu ikke kendt, men de formodes at få en endnu hurtigere H3-chip. Mon ikke også vi kan forvente bedre lyd og et par nye funktioner?

Hvornår kommer de nye AirPods Pro?

AirPods Pro med USB-C forventes lanceret senere i år – sandsynligvis sammen med iPhone 15-serien. Prisen kender vi ikke endnu, men vi gætter på den er identisk til nuværende AirPods Pro, der fik en vejledende pris fra 2.299 kroner.

Se også: Nyheder om mobiltelefoner