Apples nye MagSafe Wallet understøtter Find min-netværk

Apple MagSafe Wallet er opdateret til at understøtte Find min-netværk - så kan den lettere findes, hvis den bliver væk.

Apples nye MagSafe Wallet understøtter Find min-netværk

Sammen med lanceringen af iPhone 12 sidste år kom også Apples nye MagSafe opladningssystem. Senere kom en række MagSafe-tilbehør som MagSafe Wallet. Ved Apples iPhone 13-event i tirsdag annoncerede selskabet, at der kommer en ny MagSafe Wallet, der fungerer sammen med selskabets Find min-netværk.

MagSafe Wallet understøtter Find min-netværk

Find My-netværket er Apples hjælpemiddel til brugerne, så de lettere kan finde enheder, der på den ene eller anden måde er blevet væk. Det gælder både iPhone, iPad, AirPods, AirTags med mere.

MagSafe Wallet har ikke en indbygget GPS-chip, men det fungerer ved, at den markerer den placering, den er på, når man kobler den fra iPhonen, som den placering, hvor den sidst er set.

Det betyder, at man som ejer af MagSafe Wallet ikke kan tracke en mistet enhed, hvis den flyttes på sig, men det kan være smart, hvis den er faldet af telefonen, og du gerne vil vide, hvor den faldt af.

Se også: Billig tilbud på iPhone

Virker kun med iPhone 12 og 13

Som sagt er en GPS mere præcis og kan tracke enheden til den nuværende position, men denne mulighed er stadig en fed opdatering, hvis man vil bruge sin MagSafe Wallet med sin iPhone.

Apple påpeger, at det kun fungerer med iPhone 12 og nyere, men det kommer ikke til at fungere i det gennemsigtige etui.

Se også: Nyheder om Apple-tibehør

Redaktionen har mere i sagen

Siden redaktionen kørte denne historie er der kommet nyt om sagen. Steen Jørgensen fastholdt sit fokus på emnet. 17/9/2021 publicerede redaktionen et indlæg om Stort teleselskab retter hård kritik mod Samsungs mobilforretning – Læs her. Se de seneste nyheder om emnet her.