Apples VR-handsker vises på patent-hjemmeside

Mere og mere peger på, at Apple snart kan lancere sit VR og AR headset - nu er kontrolhandske spottet på patenthjemmeside.

Apples VR-handsker vises på patent-hjemmeside

Apples VR handsker kan blive afsløret sammen med det mixed reality headset, som Apple har på vej.  De kan blive brugt som controller sammen med fremtidens VR-enheder, som Apple vil producere til spil og andre formål.

Apple har arbejdet med Virtual Reality teknologien i et godt stykke tid og der er nu nok information tilgængelig til også at kunne bevise det.

Apples VR-planer bekræftet på patent-hjemmeside

Og nu er der også en del patenter på den kinesiske patenthjemmeside CNIPA, der afslører, at Apple arbejder på et sæt VR IMU-baseret handsker.

Hjemmesiden afslører detaljer om den IMU-baseret handske sammen med et diagram, der viser designets blueprint. Det viser også nogle af de ledninger, der skal gå helt ud til hver finger.

Diagrammet viser også nogle firkantede komponenter på handsken, der kunne tyde på at være kontrolcentre.

Se også: Priser på headset

Sensorer der måler hånden og fingerenes bevægelser

Patentet afslører en VR-handske, der kan måle bevægelse i alle fingerspidserne og tommelfingerbenet. Det forventes, at handskerne vil kunne måle, om hænderne og fingrene bevæger sig.

Handskerne kan komme med bevægelsessensorer, som gyroskoper og accelerometre til at måle genstandes orientering, position og hastighed. IMU’en vil også kunne måle en fingers position og bevægelse.

VR-handskerne kan også være i stand til at opdage berøring og / eller kontakt mellem fingerspidserne.

Se også: Test af VR-headset

Til militær, spil og uddannelse

Andre dokumenter nævner, at handskerne også kan blive brugt sammen med VR teknologi til militærtræning, videospil, uddannelse og andre lignede områder.

Se priser på VR-udstyr her.