Audio-Technica Sound Burger er tilbage

Den transportable og ikoniske pladespiller fra 80erne, Audio-Technica Sound Burger, er tilbage og det med Bluetooth-opkobling og indbygget batteri.

Audio-Technica Sound Burger er tilbage

Audio-Technica puster nyt liv i deres ikoniske transportable pladespiller, Sound Burger. Der er gået næsten 40 år siden seneste model kom på markedet, og vi har set utallige kloner.

Med den nye model får vi en række nye funktioner, der skal lokke de nye generationer til.

Se også: De bedste telefoner til musik

Pladespiller med bluetooth og genopladeligt batteri

Til at begynde med har 2022 Sound Burger Bluetooth-opkobling og et indbygget litium-ionbatteri med USB-C-opladning. Man er med andre ord ikke nødt til at rende rundt med almindelige batterier for at kunne bruge pladespilleren.

Ifølge Audio-Technica kan man få omkring 12 timers musik ud af 2022 Sound Burger, inden det er tid til opladning.

Se også: Abonnementer med musik

Lidt anderledes design – men ligner stadig ikonet

Designet har også fået sig en opfriskning. For det første er der ikke længere en bøjle til at trække frem og hænge høretelefonerne på.

Apropos høretelefoner, så følger der ikke høretelefoner med 2022-modellen, som det var tilfældet med originalen. Derimod får man et RCA-kabel, man kan bruge, hvis man hellere forbinder pladespilleren med sit lydsystem derhjemme.

2022-modellen har også en medfølgende Audio-Technica ATN3600L stylus. Ellers er det langt hen ad vejen samme pladespiller, som mange musikelskere husker fra dengang. Som originalen har den en DC-motor med remtræk, der kan spille 33 1/3 og 45 RPM-plader. Man kan altså både lytter til hele albums og singler. Den er også lige så flot, som den var i 1983.

Se også: Test af headset

Pris på 2022 Sound Burger

2022 Sound Burger kan allerede nu købes for 199 dollars, cirka 1.500 kroner. Det er en rimelig pris, hvis man tænker på, at en original model kan koste dig 500 dollars på eBay – det svarer til små 4.000 kroner.

Om Audio-Technica også har planer om at genoplive Mister Disc-brandet, melder historien ikke noget om.