Bedste robotplæneklipper 2024: Segway Navimow i108e

Er den nye Segway Navimow i108e markedets bedste robotplæneklipper? Se video-test af Segway Navimow i108e med opsætning og alternativer.

Segway har netop lanceret deres nyeste robotplæneklipper, Navimow i108e, som er designet til at gøre havearbejdet lettere og mere effektivt. Den nye model er ideel til haver op til 800 m² og repræsenterer en kombination af innovativ teknologi og praktisk anvendelighed.

Se også: De 5 bedste robotstøvsugere til hjemmet

Video-test af Navimow i108e robotplæneklipper

Du kan se guide og gennemgang af den nye robotplæneklipper i videoen øverst i artiklen.

Navimow i108e er udstyret med en række funktioner, der gør den til en af de mest interessante robotplæneklippere på markedet. Den har en klippebredde på 18 cm og kan justeres til en klippehøjde mellem 20 og 60 mm.

Med et lavt støjniveau på 58 decibel – det svarer til almindelig samtale –  og en evne til at håndtere stigninger på op til 30 %, kan den let navigere i ujævnt terræn.

Plæneklipperen er også vandtæt og stopper automatisk, hvis det begynder at regne, for at genoptage arbejdet senere. Den kan køre i op til to timer på en opladning og tager tre timer at om at lade op.

Installation af opladningsstationen og satellitmodtageren, der sørger for at plæneklipperen kører centimeterpræcist rundt i haven, er enkel. En brugervenlig app fra Segway gør det muligt at styre plæneklipperen via ens mobil.

Se også: Top 5: Billigste smart-plugs – billige, men gode smart-stikkontakter

Intet behov for kabel

En af de mest bemærkelsesværdige funktioner ved Navimow i108e er dens evne til at kortlægge haven uden brug af grænsekabel. Efter en kort opstartsproces kan plæneklipperen præcist definere arbejdsområdet, hvilket sikrer en grundig og effektiv klipning.

Segway har allerede modtaget flere anerkendelser for deres første robotplæneklipper, herunder Red Dot Design Award og iF Gold Award for brugeroplevelsen i Navimow-appen. Navimow i108e ser ud til at følge denne succes, med en vejledende pris på 9.999 kroner.

Se hvor du kan købe Navimow i108e.

Alternativer til Segway Navimow i108e

For dem, der overvejer alternativer, er der flere andre gode muligheder på markedet:

  • Texas RMX1000
  • Gardena SILENO City 600
  • Worx Landroid M500 WR141E

Se også: Priser og tilbud på robotplæneklippere