Bekræftet: OnePlus Watch lanceres den 23. marts

Når OnePlus den 23. marts står klar til at præsentere OnePlus 9-serien, så er det også med en spændende nyhed om håndleddet. Et OnePlus Watch-smartwatch kommer nemlig samme dag.

Bekræftet: OnePlus Watch lanceres den 23. marts

Der har været snak om et OnePlus-smartwatch i meget lang tid, og nu kan vi altså snart få det at se. På deres forum har OnePlus netop sat gang i en konkurrence, hvor man skal gætte hvilken enhed de også står klar med næste tirsdag, sammen med en GIF, hvor man tydeligt ser en urrem og en rund urkasse. OnePlus Watch vil uden tvivl blive lanceret den 23. marts.

Se også: Sammenlign priser på smartwatches

På tirsdag, den 23. marts, står smartphoneproducenten OnePlus klar med lidt af en forestilling. Her vil de præsentere langt flere enheder end tidligere og desuden kaste sig ud i en ny produktkategori. Først og fremmest vil nu lancere de to forventede afløsere til OnePlus 8 Pro og OnePlus 8, under navnene OnePlus 9 Pro og OnePlus 9. Men de skulle angiveligt også præsentere en biligere model i deres premiumserie, under navnet OnePlus 9E. Men showet slutter ikke her, for OnePlus vil også præsentere deres første smartwatch, kaldet OnePlus Watch.

Rygter om et smartwatch fra OnePlus er ikke ligefrem nye. Faktisk dukkede de første rygter op tilbage i 2014, hvor OnePlus angiveligt startede arbejdet på et smartwatch, som så senere blev droppet. Lige indtil OnePlus genoptog projektet. Og det er altså hvad vi skal se på tirsdag, hvor de første OnePlus Watch ser dagens lys.

På deres forum giver OnePlus en række hints til det nye produkt, som “uret tikker ned til lanceringen”, “watch this space” og ikke mindst “tilføjelsen til OnePlus-familien sund, punktlig og tager sig endda af dig, mens du sover”. Så der er vist ingen tvivl om, at der her er tale om et smartwatch.

Læs også: OnePlus er på vej med et smartwatch

OnePlus smartwatch med Google Wear OS

At OnePlus Watch kommer med Googles Wear OS-platform er tæt på det eneste vi ved om det. OnePlus har formået at holde deres smartwatch en hemmelighed, hvilket et meget uvant for denne branche. Det kunne dog dermed tyde på, at uret ikke er 100 procent klar til handelen endnu og modellen bare vises frem med en kommende lanceringsdato. Det er selvfølgelig bare gætteri og vi må se hvad producenten har i lommerne på tirsdag.

Hvad man tydeligt kan se på den GIF OnePlus nu fremviser er, at der er tale om et rundt smartwatch (hurra for det).

OnePlus 9-serien, med det nye Hasselblad kamera og OnePlus Watch lanceres den 23. marts klokken 15:00. Vi står klar med alle nyhederne på dagen.

Er i spændte på et smartwatch fra OnePlus? Og er Wear OS det rigtige valg?

Se også: Nyheder om smartwatches og wearables